demetinceyildirim Suzii-90 hayret seninde düşük çıkıyordu bu ara canım.Fındık ezmesi A101 olanmı ballı 🤔
Suzii-90 demetinceyildirim yine düşük canim ama benim kahvalti uzun sürdü dün uzun sürünce yüksek çıkıyor benim 🤷♀️
Badeeee Sermec27 doktorum 1 ya da 2 farketmez dedi zaten 2. Saat ölçtüm diye 2 de devam ediyorum ki ikisi de aynı çıktı zaten canım
Suzii-90 Tubaaa90 demetinceyildirim Eceee7 Sermec27 kizlar 11 de tost yedim yaninda ayranla 1.saat 105 çıktı yemeden önce de bakmıştım 98 di nasil oldu anlamadım biraz yürüdüm ondan mı oldu ki 🤷♀️
Dilara1903 Sermec27 demetinceyildirim Eceee7 Suzii-90 alpinannesiii Suzii-90 kızlar günaydın. Tam buğday lavaşına pizza yapanınız vardı sanki? Nasıl yapıyorsunuz tarif verebilir misiniz?
demetinceyildirim Suzii-90 afiyet olsun canım,O fındık ezmesi benim çıkartmadı şekerimi her bünyede farklı işte yada yanında yediklerin çıkartmıştır belki 🤔
Suzii-90 demetinceyildirim benimde cikartmiyo normalde ara öğün yaptim yukselmedi ama dün yükseldi fazla mı yedim ki 1 t.k normalde bende göz kararı sürdüm yedim 😬🙈
demetinceyildirim Suzii-90 bence olacağından ya işte bazen bende normal yiyorum 100 olmaz diyorum küsür çıkıyor bu akşam tatlıda 100 üzeri çıkar dedim düşük çıktı,belli olmuyor yani 🤷♀️
tinymom Umutttr inşallah pazartesi gidicem Bakalım gdiince öğrenicem artık insüline ne zaman başlanır
Dilara1903 Sermec27 tinymom Bsmlh alpinannesiii Suzii-90 Gmommysboy Eceee7 Tubaaa90 Ay kızlar yazmayı unuttum. Bir uno tam buğday lavaşa salçalı kekikli sos sürdüm, üzerine 8 torku ince dilim sucuk koydum(sucuğu önceden biraz kızarttım) biber domates koydum. Üzerinede ezine peynir rendeledim.fırında pişirdim, yanında 2 ceviz 1 haşlanmış yumurta salatalık domates 2 kaşık fındık ezmesi yedim. 101 çıktı💃🏽💃🏽 Ama hiiiç oturmadım balkon falan yıkadım hep yürüdüm
Dilara1903 demetinceyildirim Pazartesi ilk işim o 😄 Eceee7 amiiiiin 🙏 Eceee7 pehlivan gibi her şeye kendim yetişmeye çalışıyorum hep ondan oluyor 😡 tinymom bu ölçümlerle tekrar git canım
Tubaaa90 Suzii-90 tostu nasıl yapıyorsun canım bende dün kahvaltıda yapmıştım unonun kare ekmeğine 2tane kullandım haşlanmış yumurtayla yedim 110 çıkmıştı sonrasında baya hareket etmiştim ama nede olsa 2 3dilim ekmek sayılıyor
Suzii-90 demetinceyildirim evet cnm 30 karbonhidrat hesapladım 2 dilim ekmek kaşarlı bide ne biliyim 128 falan çıkar diyodum 🤷♀️ yürümek ve ayran etkilemiş demek ki