demetinceyildirim Dilara1903 kuzum hiç hareket etmedim bide sen harekette et istersen yiyince inşallah düşük çıkar 🤗🙏
Dilara1903 demetinceyildirim Pazartesi ilk işim o 😄 Eceee7 amiiiiin 🙏 Eceee7 pehlivan gibi her şeye kendim yetişmeye çalışıyorum hep ondan oluyor 😡 tinymom bu ölçümlerle tekrar git canım
Badeeee Sermec27 doktorum 1 ya da 2 farketmez dedi zaten 2. Saat ölçtüm diye 2 de devam ediyorum ki ikisi de aynı çıktı zaten canım
Dilara1903 Sermec27 demetinceyildirim Eceee7 Suzii-90 alpinannesiii Suzii-90 kızlar günaydın. Tam buğday lavaşına pizza yapanınız vardı sanki? Nasıl yapıyorsunuz tarif verebilir misiniz?
Suzii-90 demetinceyildirim yok kiz benim yükseliyo dün sabah kahvaltıda Fındık ezmesini 1 dilim ekmeğe sürdüm yedim yarim dilim daha ekmek yedim diğer kahvaltiliklarla 146 çıktı sonuç 🙈🤣
Eceee7 Dilara1903 ben esime de dedim 5 çocuğum olsa beşi de kiz olsa neden erkek.olmadi demem diye bende kiz olsun istedim hep Allahim saglik sihhat hayirli ömürler versin onlara hayirli evlat olsunlar inşallah
demetinceyildirim Sermec27 inşallah canım içine sinmiyorsa yemekten 1saatlik sonra yedim ben sende öyle yap 1dilim dene ilk🙂
demetinceyildirim Suzii-90 hayret seninde düşük çıkıyordu bu ara canım.Fındık ezmesi A101 olanmı ballı 🤔
alpinannesiii alpinannesiii bide hiç hareket etmiyorum ben daha önce düşük riskim oldu 9. Haftadan beri yatış 🤣🤣