Sermec27 Merhaba. Şeker yükselmesiyle 2 kez bebek kaybetmiş, sonunda da cok şükür bir kız annesiyim. Sekerim hep çok yuksekti. Hamileligim boyunca 5 bucuk kilo ile rekor kırmıştım. Oyle diyet yürüyüş yapmama ve insulin kullanmama rağmen. Nirmal dr lar beni kabuk etmedi bin tane hastane de gezdim. Perinatolojiye sevk edildim. Riskli gebelikte birlikte endokrin ve diyetisyen takibim yapılıyordu. Gel gelelim bebegim seker yüzünden biri bi bebekti ve gittiğim riskli gebelik uzmanı (ona hakkımı helal etmiyorum) surekli beni hastaneye yatırmaya çalıştı. İmza atarak ciktim her seferinde. Ve yatisi kabul etmeyince yüzüme bile bakmayıp sen benim babamın kızı değilsin. Seninle uğraşamam. Bu b3begin kalbi durur kaybedersin bebegini diye diye benim psikolojimi bozdu. Hamileligimin son ayına kadar kabus gibi yaşadım. Strese girdikçe sekerim daha da cikti. Hamileligimin son ayında bir dr la tanıştım. Bana bakmayı kabil etti. Benimle sutekli evet riskler car ama sen harika gidiyorsun. Tutabildigim kadar tutucam diye diye bana moral verdi. Ve ben iyi sakin oldukça daha da iyi hissettim ve şekerimde de düşme oldu. Cok sukur kizima kavuştum. (1 ay erken geldi 1 ay kuvozde yatti) Uzun oldu belki ama şunu söylemek istedim riskler hep var. Lutfen sakin kalın, iyi hissedin, iyi düşünün ❤🤲 Herkese sağlıklı doğumlar dilerim.