Anneyizbiz Benim de aynen öyle ya ıspanaklı börkeler çörekler çiğ köfteler dondurmalar ah aaaahhh😁 @Sermec
Anneyizbiz Sermec aynen hoş tevafuk olmuş ne güzel ben şimdi ütğ yapıcam hareket olsun diye az yürücem evin içinde
Anneyizbiz Sermec bende öyleyim ama benim diye bir yıl devam doğumdan sonrada diyet yapacağım.doğuma son üç ay kala diyete başlamak banada alıştırma oldu. Ama dün dürüm yedim dedim ya Diyet listeme aksadı akşam nasıl karnım açıkıtı aç aç yattım hesapladım bir litre bile su içmemişim. Bugün üç litre içeceğim.çünkü şu içmek açlığı az da olsa tolera ediyor
Sermec Anneyizbiz neden 1 yıl canım bildiğim 40 gün dikkat etmek lazım ama 1 yıl olmasının sebebi var mı ben günde 3 bucuk litre su içiyorum en az
Sermec Suzii-90 Anneyizbiz Dilara1903 Ftmglbkr Eceee7 Bdh6445 damlaaltinay demetinceyildirim kızlar bende bu sabah 1 yumurta 1 dilim kaşar az peynir blraz labne 4 zeytin 1 dilim tam bugday ekmeği unonun yedim 126 cıktı 🥰
Anneyizbiz Sermec canlar bende ölçdüm Sabah bir büyük bardak çay İki ince dilim çavdar ekmek. 7 yeşil zeytin Bir domates Bir salatalık Bir haşlanmış yumurta üstüne pul biber. Kibrit kutusu peynir yedim. Tokluk şekerim 112 çıktıı çok mutluyum kızlar ya. İnanın hareket hareket diyorum yürüdm kahvaltıdan sonra düşük çıktı kaç gündür sabah tokluk sınıır üstü çıkıyordu kahvaltıdan sonra uzanıyordum ama hareket işe yaradı demetinceyildirim Sermec Suzii-90 Sermec demetinceyildirim @Bsmlh
Anneyizbiz Sermec canım benim kilom fazla doğumdan sonra en fazla 88 insem şuan 93 kiloyum 57 kiloya kadar inmem gerek ondan dolayı bu şeker bulaşığından kurtulmak için. Birde yaşım 22 zayıf olmak istiyorm
Suzii-90 Sermec 1 dilim ekmeğe Fındık ezmesi sürmüştüm yanında da yumurta domates salatalık kaşar peynir beyaz peynir yarim dilim daha ekmek 5 tane yesil zeytin cay falan ama yine uzun sürdü kahvalti benim kahvalti uzun sürünce yüksek cikiyo değerler 🥴🥴
Dilara1903 Sermec gayet güzel çıkmış canım 🤗 Suzii-90 sonucun yüksek değil ki sıkma canını. Ama ilk defa duydum uzun sürünce yüksek çıktığını🤔 fındık ezmesi hangisinden yedin peki? Bsmlh ay çok sevindim canım gözümüz aydın 💃🏽
Sermec Anneyizbiz evet harekekt işe yarıyor benlm o yüzden 126 cıktı hareket edemiyorum cünkü güzel cıkmış 🥰
Sermec Anneyizbiz anladım canım ben 46 kıloyla hamile kaldım su an 51 bucuk oldum sanırım dogumdan sonra hemen eski kıloma dönerim benim de kılo almam lazım 🥰
Sermec Suzii-90 belki de canım benim yemekler 5 10 dakıka arası bitiyor genelde daha kısa tutmaya çalış kahvaltıyı
Suzii-90 Sermec evet canim 10 dk da yiyip kalkınca sıkıntı olmuyo vücut yakmaya basliyo demek ki ama çok şükür 2.saatim 95 çıktı 🥰 bidaha hemen yiyip kalkicam uzun zamandır sınırı geçmemiştim ne güzel
biyologelif Arkadaşlar benim sabah açlıklarım yüksek çıkıyor tokluklarımı 120-135 arasında tutabiliyorum size yüksek gelebilir ama yatarak hamilelik gerdiğim için normal geliyor bana. Akşam 7:30 da yemek yiyorum kahvaltıyıda 11i buluyor yapmam o yüzden mi açlıklarım yüksek çıkıyor ki
Sermec biyologelif canım yatmadan önce ara öğün yapıyor musun akşam yemeğinden sonra kuruyemiş kefir yogurt vs ben en son akşam 10 gibi ara öğün yapıyorum kahvaltıda 10 10 bucuk arası yiyorum aclıklar 75 85 arası cıkıyor tokluklar 95 125 arası cıkıyor aclıklar kac cıkıyor mesela doktorunla görüş bu durumu istersen
Suzii-90 biyologelif 120 135 arası yüksek değil canim hareket etmediğin için normal zaten 140 a kadar normal 2.saatlerine baktın mı hiç 120 nin altına düşüyo mu