Ftmglbkr Bdh6445 Şu ana kadar elma, armut ve küçük yerli muz yedim. Meyvem bitince çileği deneyeceğim. Yoğurtla yediğimde sorun olacağını zannetmiyorum ☺️
Ftmglbkr Kahvaltıda; mantarlı omlet 1 yumurta ile, 3 zeytin, bir dilim süzme peynir, küçük bir parça kaşar, 1 tane salatalık, 1 dilim uno ekmeğinin yarısını yedim Şeker 1. Saat 99 çıktı. ☺️
Sermec Ftmglbkr güzel cıkmış maaşallah bende yeni yedim 1 yumurta 1 dilim ince kaşar cok az peynir 4 zeytin az labne 1 dilim tam bugday ekmeği unonun yedim bakalım 50 dk sonra ölçüm yapcam kaç cıkacak 🥰
Bdh6445 Sermec bende 24 e kdr 5 bucuk kilo almistim diyetle birlikte bagirsaklarimda duzene girdi belki kilo vermemim bir nedeni o dur. Suan 800 gr verdim bende bebis kilo alsinda biz almasakda olur ☺
Anneyizbiz Merhaba hanımlar hayırlı sabahlar bugün ölçüm günüm açlık şekerim 91 çıktı sınırın üç puan altında çok şükür sizce iyi mi Sizde durumlar nasıl Sermec Eceee7 Sermec Sermec Bdh6445 @demetinceyildirim @Bsmlh @Eceee7
Sermec Suzii-90 Anneyizbiz Dilara1903 Ftmglbkr Eceee7 Bdh6445 damlaaltinay demetinceyildirim kızlar bende bu sabah 1 yumurta 1 dilim kaşar az peynir blraz labne 4 zeytin 1 dilim tam bugday ekmeği unonun yedim 126 cıktı 🥰
Eceee7 Badeeee merhaba benim 20.haftada.doktor.suphelenmisti surekli actim ve cok.hizli kilo aliyrdum 23+1 de yukleme yapıldı Saglik ocagi da 19.haftada aclik sekerimi bakmisti 96.cikmisti yukleme de de 106 çıkmıştı aclik
Sermec Ftmglbkr aynen canım ama var ya kızartma börek recel vs özledim kahvaltıda dogumdan sonra gömecem 😁 🤭
Sermec Tubaaa90 Badeeee Bsmlh Suzii-90 damlaaltinay Umutttr demetinceyildirim Dilara1903 Anneyizbiz Feride-42 Eceee7 kızlar menemen sonucu 121 cıktı sonra hastaneye gittim doktor bugun kasılma oldu mu dedi yok dedim olsaydı hastahaneye yatırcaktm dedi bebişe baktı suyumuz iyi kılosu 1500 olmuş haftasıyla uyumlu cıktı boyu 41 cm cıktı boyu ve kafası 1 hafta önde sadece miniğimi de gördüm pek bir sinirliydi kaşlarını catmış ellerini yumruk yapmış cocuk beni bir sal diyor sanırım artık bıktı benden doktorum duphaston devam dedi 5 tane de progestan iğne yazdı 2 hafta sonra yine cagırdı 🥰 Ftmglbkr
Ftmglbkr Sermec ben ara öğünde börek yedim 🙈 107 çıkmıştı 1. Saat 🤣 Reçel sevmem ama kızartmayı özledim 🤣
Sermec Anneyizbiz 95 i geçmediği sürece iyi bnce canım benim de aclık 86 cıktı 11.25 te de tokluk ölçücem bakalım kac cıkacak 🥰
Badeeee Suzii-90 doktor şimdilik sıkıntı yok diyet yaparsan normale dönücek diyo ki diyete başladım gerçekten şeker normal çıkıyo inşallah suyum da normale döner
Suzii-90 Badeeee benimde fazlaydı suyum suanda iyi canim diyetle dikkat edersen su da artmayinca sıkıntı olmuyo ama tatli meyve hiç tuketmedim desem yeridir artmasin diye benimki baya fazlaydı çünkü