Ftmglbkr Sermec27 Maşallah çok iyi. Ben de 50 gr kadar tavuk döner, 1 dilim tam buğday ekmeği, 4 kaşık yoğurtlu kabak salatası yedim 123 çıktı, çok şükür.
Sermec27 Ftmglbkr iyi canım güzel cıkmış valla ben yemek yiyip yatıyorum durumundan dolayı Allah razı olsun herseyi eşim yapıyor su an yarın napcam bilmiyorum akşama kadar tekim
Tubaaa90 Suzii-90 bende sabah 2yumurta kırdım az tereyağına 1dilimi ekmek domates salatalık peynir 1tane kızıma yaptığım pankeke çikolata sürüp yedim hiç oturmadım kahvaltıdan sonra ev iş mutfak toplama 101çıktı🥰
demetinceyildirim Fatmatt çok şükür canım🙏Şeninde açlık güzel tokluk bir tık sanki çokmu tatlı veya kızartma tarzı yedin?
Tubaaa90 Eceee7 çok sevindim canım iyi haberler almışsın iyi bari bol su içecen artık ödem için demekki vücudun ödem yapıyor
Sermec27 Ftmglbkr eşim yaptı zaten Allah razı olsun bir sürü yemek evi sildi süpürdü camasır yıkadı astı katladı valla Allah razı olsun ondan 🥰
Fatmatt demetinceyildirim yok canım harfi harfine diyet uyguluyorum. Ama yeni başladım diyetine üçüncü gün inşallah düşecek inanıyorum
Ftmglbkr Sermec27 Allah razı olsun eşlerimizden destek olmasalar daha zor bir süreç olurdu. Bir kaç gün rahat edersin, dinlenirsin
Sermec27 Bsmlh demetinceyildirim Suzii-90 Dilara1903 Umutttr Eceee7 damlaaltinay Tubaaa90 Ftmglbkr Demett16 Fatmatt kızlar akşam 2 dilim sebzeli somon yanında da az brokoli yedim tokluk 88 cıktı 🥰
gulbay90 Sermec27 ben artık karnabahar brokoli pırasayı bıraktım gerçekten yıldım😟 markette görünce eşime ordan uzaklaşalım diyorum🙂 başka sebzeler ile idare ediyorum mecburen
gulbay90 Sermec27 bende çok severdim ama kaç aydır yemekten soğudum artık canım son haftalar ya benim artık gitmiyor☺️
Sermec27 gulbay90 benim bu aralar cok iştahım yok vucudum yorgun düştü bir doğursaydık kurtulsaydık 🥰
Demett16 Snms17 evet şimdi düşünüyorum da ilk başlarda daha seyrek yiyordum hiç kilo almadım hatta şimdi sürekli mutfaktayım ağzım boş durmuyor ondan herhalde şeker sabit kalıyor uzun süre açlık olmadığı içinde yiyince birden yükselmiyor