Sermec27 Umutummm benim su an 4. Yılım evleneli 4 yıl oldu ama ben de cok sınavlardan gectim 2 kaybım var 1 yıl önce oğlumu kaybettim rabbim kucagımızı boş bırakmasın inşallah 🤲
Umutummm Sermec27 inşallah canım çok zor bizde çok uğraştık üç kez tüp bebek denedik biri tuttu boş kese olmuş kürtaj oldum tam umudum bitmiş ti eşimin zoruyla aşılama yaptık çok şükür oldu şimdi sağ Salim kucamıza alırız inşallah
Sermec27 demetinceyildirim evet dün cıktım inşallah zamanla daha da iyi olurum canım Allahın izniyle 🤲 🥰
Dilara1903 Tubaaa90 gulbay90 Suzii-90 Sermec27 demetinceyildirim Demett16 Eceee7 ya kızlar bazen gücüm tükenmiş gibi hissediyorum bu şekerden dolayı.. yeni aldığım alet bile bi parmak 90 diğeri 118 çıkarıyor. Tek yumurtalı yememen 1 dilim ekmek ve bir bardak ayran içtim 128 çıktı ki azıcık yemiştim. Bıktım gerçekten bu stres beni mahvediyor.. alet doğru mu diye düşünmekten kaç kere üst üste ölçüyorum. Parmaklarımın ucu yara oldu ya delince tekrar aynı parmağı araya doku mu karışıyo acaba diyorum.. hergün yemek düşünmekten bıktım. 😞
Suzii-90 Bdh6445 benim hem 50 lik hem 75 lik yukleme oldu canim 50 lik de sinir 140 benim 156 çıktı 75 lige karar verildi onda da 1.saat 190 çıktı 2.saate düşmüştü cok şükür aclik da 92 cikmisti ama yine de diyetisyene gönderdi dahiliye doktoru kilo da almadım 24.haftadan beri şuan 36.haftadayim canim sen yine de dikkat et yediklerine bebeğin için
Bdh6445 Suzii-90 aynen ben diyete devam ediyorum bende en son 20 gun once gitmistim kendim kilo almamisim o acidan mutluyum hayirlisi olsun artik hakkimizda 🙏
Suzii-90 Bdh6445 amin canim ne güzel demek ki iyi gidiyosun benim 14 hafta oldu diyete başlayalı hala 24.haftadaki kilodayim öylece kaldı kilom 💃
Sermec27 Eceee7 Dilara1903 Ftmglbkr demetinceyildirim gulbay90 Suzii-90 Umutummm Bsmlh kızlar öğlen sabah pek yemediğim için 8 kaşık bulgur pilavı 5 6 kaşık susuz karnabahar yemeği yanında 3 kaşık salata yedim 128 cıktı 🥰
gulbay90 Eceee7 tuza dikkat ederim ama evet ödem var şişlik çok e birde son haftalar daha artıyo az kaldı
gulbay90 Eceee7 eğer ayaklarında da başlarsa limon ve karbonatlı suya ayakları sok çok iyi geliyor canım.
DileKadir Asyam0650 hiç bi fikrim yok ama şeker bence ilerden götürüyo ama tansiyonunuzu takip edin o geriden gitmeaine sebep oluyomuş sanırım
Asyam0650 DileKadir şeker 1 aya yakın dikkat etmedim daha doğrusu iğnelerimi yapmadım, dr 1 aylık yaziyom 1 ay kullan demişti sonrasında randevu yoktu gelemedim devam etmedim büyük ihtimalle ondan geride
gulbay90 Dilara1903 verdi canım evet kullanıyorum da ama ben nedense pek etkisini göremedim özellikle çok aktif olduğumda ve yürüyüş sonrası daha da artıyor bıçak gibi saplanıyor
DileKadir Ftmglbkr aynen normalde çavdar kepek yiyodum birmiş bu gün ramazan pidesinin suaamını döktüm yedim 20 puan birden yülselmiş
Dilara1903 Snms17 ben yiyorum ölçüm yapıyorum değişen bişey olmuyor yemediğim günle🤷♀️ Eceee7 anladım canım, aynen tuza dikkat et bakalım. Şükür şekerden yana sıkıntı yokmuş🙏
Ftmglbkr Sermec27 Maşallah çok iyi. Ben de 50 gr kadar tavuk döner, 1 dilim tam buğday ekmeği, 4 kaşık yoğurtlu kabak salatası yedim 123 çıktı, çok şükür.
gulbay90 Sermec27 ben artık karnabahar brokoli pırasayı bıraktım gerçekten yıldım😟 markette görünce eşime ordan uzaklaşalım diyorum🙂 başka sebzeler ile idare ediyorum mecburen