Suzii-90 Kizlar bende bu akşam kaçamak yaptim yemekten sonra çayın yanına yemekteki tokluk 92 çıktı bu arada 💃💃 Ev sahibinin kızı kurabiye yapmış minik minik 2 tane ondan yedim bir tane milföy yedim 2 çatal da sütlü tatlisindan yedim 20 geçe sekerime bakicam ne kadar etkilemiş Bsmlh Sermec27 Tubaaa90 demetinceyildirim damlaaltinay Eceee7
Bsmlh damlaaltinay yok cnm ben kaçıncı yiyişim ben cok sevıyorum berillanınkini alıyorum içine neler koyuyorum 🥰
Sermec27 Suzii-90 inşallah canım memelerin hepsini almamışlar riskli olanları almışlar hepsini alırlarsa tuvaletimi tutamazmşm şimdi bebişte agırlık yapıyor ya o acıyo ancak dogum olunca içeri gider heralde yıldım yaa
Bsmlh damlaaltinay hemen vereyım 6 yk tam bugday makarna içine kıvırcık dereotu 2 dilim süzme peynir 1 tk zeytın yağı bana suyumdan sebeb yarım havuc koy dedı 2 bütün ceviz seklınde yap cnm kocaman tabak olacak korkma yanına 1 bardak ayran oh
Sermec27 Elizanleyla gebelikten önce vardı ama cok küçüktü gebelikte ilerledi pıhtı attı kangren olmuş cuma ameliyat oldum işte lazerle
Eceee7 Tubaaa90 o iyiydi en 12 7 idi canim yarin ne çıkar bilmiyorum sabah 10 da nts sonra doktor kontrolü var bakalım.ne diyecek
Tubaaa90 Eceee7 iyiymiş canım çok şükür gebelik zehirlenmesi gibi bişey demekki yarın inş hayırlı haberler alırsın kaç haftalık oldun
gulbay90 Dilara1903 bu akşam çok şükür düşük çıktı ama ona rağmen ayak çekilmelerim oluyo. Bebek büyüdükçe zorlaşıyor gerçekten ya
Suzii-90 damlaaltinay domates çorbası 1 kepçe kaşarlı tavuk haşlama biraz bulgur pilavı salata az da şekersiz kola ☺
damlaaltinay Suzii-90 kuzum sen şeyi biliyor musun şekerimiz 140 ın altında çıktığı sürece ne yendiğimizin önemi var mı
Tubaaa90 Suzii-90 şekersiz kola yükseltmiyor mu canım canım nasıl istiyor bol asitli buz gibi ne güzel olurdu😁