Sermec27 damlaaltinay pes edersem tamamen biterim sabırlı olmaya çalışıyorum bekliyorum sabrımın mükafatını
Fatmatt Sermec27 harikasınız maşallah ya ne güzel benimse yarın menümde mantım olacak. Acaba diyorum öğlen ve akşam ekmek hakkımı yemesem de 3 yemek kaşığı mantı yesem kalori olarak 65 kalori ediyor 3 yemek kaşığı mantı iki dilim çavdar ekmeği ile aynı yere geliyor
Fatmatt Umutttr çubuklar ne kadara satılıyor ki Benim annem şeker hastası Ona yazdırtıcam da ben kendim kullanıcam. Yazarlar dimi ücretsiz
Tubaaa90 Fatmatt şeker hastalarının belli bi hakları oluyor yazarlar sanırım makinenin markasına göre değişiyor çubuk fiyatları benimki 40 tl
biyologelif Diyetisyene giden arkadaşlar diyetisyeniniz veya doktorunuz diyetle 130 -139 arası çıkan şekere bir yorumda bulundu mu yani bu değerlerde çıkması sorun mu?
Fatmatt biyologelif tokluktan ilk bir saat sonra 140 altında olması lazım dedi bana. Zannım her gün tokluktan sonra ilk saat 130 135 arası çıksa yükselmese sıkıntı olmaz zannımca
Tubaaa90 biyologelif 140altında oldukça sıkıntı yok diyorlar 140 ı geçmemek önemliymiş bide biri bana bu forumda ben sağlıkçıyım 140 ın altında olması yeterli 100 çıkan değer neyse 140 a yakın çıkan değerde aynı bi önemi yok demişti
Sermec27 Eceee7 kesinlikle öyle canım Allahım diyete razıyım kurtar beni su hemoroidden diye dualar ettim hala da kurtulmuş değilim Allah kurtarsın bizi inşallah 🤲
Eceee7 damlaaltinay magnezyum ve b12 eksikliği sanirim tuzu cok.cok azalttim bakalim yarin kontrolüm var hem bebisin durumu hem bunu artık öğrenirim yarin
damlaaltinay Eceee7 benim b12im çok düşüktü iki ay iğne kullandım kuzum, ama o kadar düşük olmasına rağmen kramp değil, aşırı derecede karıncalanmalarım oluyorum. Düz yatarken bile birden karıncalanıyordum 🤔
Suzii-90 Kizlar bende bu akşam kaçamak yaptim yemekten sonra çayın yanına yemekteki tokluk 92 çıktı bu arada 💃💃 Ev sahibinin kızı kurabiye yapmış minik minik 2 tane ondan yedim bir tane milföy yedim 2 çatal da sütlü tatlisindan yedim 20 geçe sekerime bakicam ne kadar etkilemiş Bsmlh Sermec27 Tubaaa90 demetinceyildirim damlaaltinay Eceee7
Bsmlh Sermec27 maşallah cnm banada 8 kaşık bulgur 4 yk et yada tavuk sote salata 1 ince dilim t b ekmek yazmıs ama ben 4yk bulgur 4 yk etli sebze ve tam bugday pide yaptım kendım onu yedım sırf pide yemek için porsiyon küçülttüm😁😁 üstüne yine tatlı yedim çay derken şeker 100🥰
Dilara1903 Tubaaa90 sağol canım😘 damlaaltinay tam buğdayı bilmiyorum ama kepekli çok lezzetli hiç farkı yok gibi ve hiç yükseltmiyor
Bsmlh damlaaltinay yok cnm ben kaçıncı yiyişim ben cok sevıyorum berillanınkini alıyorum içine neler koyuyorum 🥰
Eceee7 Tubaaa90 o iyiydi en 12 7 idi canim yarin ne çıkar bilmiyorum sabah 10 da nts sonra doktor kontrolü var bakalım.ne diyecek