Eceee7 Kızlar ellerim şişti uyuştu parmaklar balon gibi tırnak kenarlarim batiyr parmakLr şiştikce kabus oldu gittikçe hersey zorlasiyr yarin kontrolüm var moralim iyice bozuldu yemek yaparken bile zorlaniyrm 😔😔😔
Sermec27 Eceee7 benim de dısarıya 2 hemoroid cıktı bebek agırlık yaptıgı için hepsini alamzlarmış zamanla onlar içeriye girermiş hepsini alsalar bu seferde büyük tuvaleti tutamazmışım ay Allah yardımcımız olsun cok zor yaa
Fatmatt Hanımlar burada okurken gördüm yemek yedikten sonra hareket etmek yürümek şekere iti geliyormuş. Ben sabah yedim yattom bir saat uzandım aynı tokluk 151 çıktı öğlende ise yedikten sonra yürüdük 20 dakika 101 çıktı toklupum. Şimdi akşam yemeği yedim evin içinde yürüyeceğim sanırım düşürüyor. Ama işte kafama takılan nokta şu. Doktor da mı böyle tavsiye ediyor yemekten sonra yürümek şekerin düşmesi için doğru bir taktik mi acaba benş bu konuda aydınlatabilir misiniz güzel anneler@Bdh6445#14545932 Bdh6445 Bdh6445 Suzii-90 demetinceyildirim Bdh6445 Suzii-90 @Sermec27
demetinceyildirim Fatmatt valla her yemekten sonra yürüyüş yapın demedi ama şekeri olanlara egzersiz ve yürüyüş öneriyorlar canım 🙂
Bdh6445 Fatmatt her yemekten sonra bir sey demedi doktorum ama bana hep spor yap yada gunde 30 dk 40 dk yuruyus yap diyor
biyologelif Fatmatt zmaanöa iner vucudun tepksii yavaş yavaş oluyor maksimum 1 aya daha iyi sonuçlar alırsınız diyetle
Sermec27 Fatmatt Bsmlh Eceee7 Bdh6445 gulbay90 damlaaltinay Suzii-90 Dilara1903 Tubaaa90 Umutttr Kızlar bu akşam 5 kaşık bulgur pilavı tam bugday lavasının yarısından azını 2 kaşık ezme nohut 3 4 kaşık yogurtlu kabak 4 5 kaşık salata yedim 103 cıktı 🥰 eski formuma döndüm
Eceee7 Sermec27 hadi ya canim senin bayagi fazla olmus demekki haberlerde de kovitten ölmüş hamile kadın haberi izledim iyice kötü oldum Allah yardımcımız, olsun
biyologelif demetinceyildirim ay ne güzel 😉doğum gününüz kutlu olsun bir dahaki doğum gününüzü bebeğinizle geçirirsiniz
Sermec27 Fatmatt tabi canım kendi doktoruma dedim her yemekten sonra 1000 adım atıyorum diye cok güzel dedi eger riskin yoksa tabi benim hemoroid cıktı ameliyat oldum bu aralar sadece yatıyorum
Demett16 Fatmatt dahiliye doktorları egzersiz ve yürüyüş öneriyor canım şekeri kontrol altında tutmaya büyük faydası var aynı menülerle dene bak göreceksin. Bazen tatlı kaçamağı yaptığımda bile fazlasını yürüdüm normalde sınırı geçmesi gerekirken ya sınırda ya altında çıkıyor. Yürüyüş baya etkili
Sermec27 Eceee7 valla ne diym annem seninde cilen bitmedi diyip duruyor Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲
gulbay90 Dilara1903 inş canım ya genelde akşamlarda çok sıkıntı oluyor bakalım bu akşam nasıl olacak.
Snms17 Fatmatt genel olarak şekeri olana yürüyüş öneriliyor. Bana da doktorum yürüyüş önerdi . Fakat benim şekerim çok düştüğü içim yemek yedikten bir saat sonra hareket etmemeye çalışıyorum. Gün içerisinde yürüyüş yapıyorum. şekeri yüksek olanlarda yemekten sonra hareket ediyor dengelesin diye.
mervegnr Snms17 şekerin kaç çıkıyor canım, benimde tokluk değerim 85 90 civarı olmaya başladı. Diyet yapmaya başladığımda 105 falan çıkıyordu, gitgide düşüyor. Seninde durumun böyle mi peki?
demetinceyildirim Bsmlh canım senin yorumunu görmemişim kusura bakma ya🙈çok teşekkür ederim afiyet olsun bende yedim valla bugün 🤩
Bsmlh Fatmatt ben hiç yürümüyorum canım yasak sadece yemegımı yapabılıyorum oda oturarak genelde eşim pide bile yogurdum bıraktım dinlendim saatler sonra yani ama şeker oynamıyor ama ben dün abarttım bugunde abarttım dün iyi geldi şekerde bugun ne olur bılmem🙈
Fatmatt Bsmlh bakalım inşallah güzel gelir bemim bugün akşam tokluk 117 çıktı yürümek etki ediyor sanırım