Sermec27 Fatmatt Bsmlh Eceee7 Bdh6445 gulbay90 damlaaltinay Suzii-90 Dilara1903 Tubaaa90 Umutttr Kızlar bu akşam 5 kaşık bulgur pilavı tam bugday lavasının yarısından azını 2 kaşık ezme nohut 3 4 kaşık yogurtlu kabak 4 5 kaşık salata yedim 103 cıktı 🥰 eski formuma döndüm
Bsmlh Umutttr 26 suyu cok azaldı 27 direnc ve hareketlerı 0 inmişti kabus gibi 26/30 hafta yasadım diyebilirim cunku be kılo ne gram herseyı durmustu
Bsmlh Bdh6445 bunlar var cnm tarifli havuç siz koymayın benım suyum az doktor kontrolünde ekleniyor https://resimyukle.io/g/DfNvQ6bgPq content_copy
Bsmlh Bdh6445 rica ederim ama mutlaka kontrollü yapın cunku benım haftam sekerım hep degerlendırılıp arttırılıyor bu hafta mesela ciddi arttı ben bike hayret ediyorum😁
Bdh6445 Bsmlh yarin ki sonuclarima gore diyetisyene yonlendirilil yonlendirilmeyecegim belli olcak bende en azindan elimden geleni yapmak adina az cok aklimda bir sey olussyn istedim ☺🙏
demetinceyildirim Kızlar bugün bende doğum günüm şerefine güllaç yiyeceğim dayanamayacağım artık 😂😂İnşallah çok yükseltmez🥴
Suzii-90 demetinceyildirim doğum günün kutlu olsun canim mutlu yaşların olsun evlatlarınla ailenle insallah 🥰💃 Ye canim üstüne yogurt da ye bisey olmaz seni çok etkilemiyo zaten hiç sınırı da geçmedin sen 1 kere geçsen de bisey olmaz ☺
biyologelif demetinceyildirim ay ne güzel 😉doğum gününüz kutlu olsun bir dahaki doğum gününüzü bebeğinizle geçirirsiniz
demetinceyildirim Suzii-90 teşekkür ederim canım,amin inşallah🥰 Dimi ya bir dilimden ne olacak😋😬ramazanda hergün tatlı yedikleri için bizim ailedekiler insan dayanamıyor valla🙂
Suzii-90 demetinceyildirim bende diyorum eşime yapayım sana ama yok dedi yerim diye korkuyo galiba 🤭😁
Fatmatt Hanımlar burada okurken gördüm yemek yedikten sonra hareket etmek yürümek şekere iti geliyormuş. Ben sabah yedim yattom bir saat uzandım aynı tokluk 151 çıktı öğlende ise yedikten sonra yürüdük 20 dakika 101 çıktı toklupum. Şimdi akşam yemeği yedim evin içinde yürüyeceğim sanırım düşürüyor. Ama işte kafama takılan nokta şu. Doktor da mı böyle tavsiye ediyor yemekten sonra yürümek şekerin düşmesi için doğru bir taktik mi acaba benş bu konuda aydınlatabilir misiniz güzel anneler@Bdh6445#14545932 Bdh6445 Bdh6445 Suzii-90 demetinceyildirim Bdh6445 Suzii-90 @Sermec27
demetinceyildirim Suzii-90 olabilir☺️Bizimkide özellikle hiç istemez abimler ve annemle görüşüyoruz birtek onlarda eksik etmezler bana geldiklerinde bile getiriyorlar inadına yapar gibi😂😂