Umutttr Suzii-90 aynen kesinlikle yemek sonrası harreket mutfakta ortalığı toplamak mesela dün normal çıkan bugün sınırın üstü çıktı
Sermec27 Fatmatt Bsmlh Eceee7 Bdh6445 gulbay90 damlaaltinay Suzii-90 Dilara1903 Tubaaa90 Umutttr Kızlar bu akşam 5 kaşık bulgur pilavı tam bugday lavasının yarısından azını 2 kaşık ezme nohut 3 4 kaşık yogurtlu kabak 4 5 kaşık salata yedim 103 cıktı 🥰 eski formuma döndüm
demetinceyildirim Fatmatt benim sınırda çıktı şekerim diyet yapmıyorum doktorum sadece hamurişi tatlı yeme dedi bende dikkat ediyorum yemiyorum canım 1ay olucak ☺️
Fatmatt Anneler diyet yapıyıruz malum şekerden dolayı acaba kiloda inen var mı ben dün 94 düm bugün 93.2 uyandım@Sermec27
demetinceyildirim Fatmatt canım mecbur veriyorsun bazıları kilosunda kalıyor belli olmuyor ben 1aydan beri aynı kilodayım,sıkıntı yapma🤗
Asyam0650 DileKadir şeker olanlar hep ilerden mı gidiyo acaba bebiş, bizimki ne geride dedi şekerin olmasına rağmen dedi
DileKadir Asyam0650 hiç bi fikrim yok ama şeker bence ilerden götürüyo ama tansiyonunuzu takip edin o geriden gitmeaine sebep oluyomuş sanırım
Bsmlh demetinceyildirim canım hamur işi soyle tam buğdaydan yap şeker koyma yağsız yap ben pohaca yaptım yedım sabah 2 mesela kaldırmadı geçen dün pide yaptım yine su maya tuz ve tam bugday unu yine kaldırmadı
Fatmatt demetinceyildirim zaten 88 kilo ile gebe kaldım 5 kilo almışım son bir buçuk ayda aldım onu da