Demett16 Umutttr kesinlikle yürüyüş çok etkili aynı menüde 2 gün denedim birinde yürümedim oturdum yüksek çıktı birinde yürüdüm düşük çıktı. Özellikle kaçamak yaptığım zaman hemen yürüyüşe başlıyorum 😅🤭
Demett16 Sermec27 aa hadi gözün aydın canım artık istediğin menüleri hazırlayarak devam edebilirsin 😊
Bsmlh Suzii-90 kuzum sana bişi sorcam ben biliyorsun senden 1 H gerideyim geçen hafta bebegın toplanması oldumu sende
Suzii-90 Bsmlh evet cnm bi yere toplaniyo kasiliyo hatta toplandığı yer şişiyo uzun süre olmuyosa korkma canim agri sanci yapmiyosa bu hafta da dr sordu kasilma karninda taş gibi olma oluyo mu dedi oluyo dedim normal artık dedi sancılar da başlar dedi
Bdh6445 Demett16 aksam gemegini 6 bucuk 6 gibi yiyorum o zamandan sonra zaten aclik olmiyor yatana kadar ama susuzluk oluyor:( yani aksam yemektem sonra su da icemeyecegim yanlis mi anladim ?
Demett16 Bdh6445 12 ye kadar iç canım ama 12 den sonra çok içmemeye çalış içersende 1 bardak falan çünkü gece çok su içince sabahta aç karna üstüne glikozu içince çok bulantı yapıyor
Tubaaa90 Sermec27 mercimek çorbası çok çok azdı canım ondan olsana gene 125 falan olsun 140 çok geldi
Bsmlh Tubaaa90 6tane yiyorum yanında sadece su canım diyetisyen önerim o sekılde benım hep düşük geldi