Dilara1903 Sermec27 damlaaltinay Eceee7 Tubaaa90 Suzii-90 kızlar çilek kaç adet yiyebiliyoruz bilen var mı?
Bsmlh Dilara1903 1 su bardağı canım cılek büyük küçük adet veremiyorum dedi diyetisyen bana su bardağına koy ölçümü dedi
Suzii-90 Dilara1903 ben sadece yeşil elma yiyorum canim çileği bilmiyorum ama 2 3 tane yenebilir heralde 🤷♀️
biyologelif Arkadaşlar suyuna tarçın kabuğu koyan var mı suyu öyle içsek bir zararı olur mu acaba tarçın şekeri düşürüyor ya
Bsmlh Suzii-90 ben 5 köfte büyük galeta umumiye yaptım yarım ekmek t bugday ama benım ekmek kalın salata yoğurt yedim 108 geldi
Alinamoms Sermec27 canım bebeğn 28. Haftadan sonra baş aşağı dönmesi gerekiyormuş. Doktorum öyle dedi. Benimde 29dan beri baş aşağı. Bazen çıkıcak aşağıdan diyorum 2 haftaya kadar başını aşağı doğru ittiricek onu bile hissedicen.
Suzii-90 Demett16 yok canim sadece ayran içiyorum tabi arasına turşu soğan domates falan koyuyorum zevkine göre
Suzii-90 demetinceyildirim ay canim sık sık yiyince güzel gidiyo ara öğün yapmayınca yüksek cikiyodu ne biliyim acıkıp bianda yiyince seker hortluyomus 🤷♀️ cok şükür hep böyle gidelim doguma kadar 🥰
demetinceyildirim Suzii-90 inşallah canım bende öyleydim sabah kahvaltı bide akşam öğlende bir Türk kahvesi içerdim o kadar,şimdi düzenli yemeğe çalışıyorum acıktıkça😏
Sermec27 demetinceyildirim Suzii-90 ben gebelikten önce sadece akşam yerdim 😁 o yüzden hep 46 kıloydum sabah hiç sevmem su an mecbur yapıyorum öğlenleri de cok nadir yerdim şimdi 3 ana öğün 3 ara öğün 🥰
Alinamoms Sermec27 biliyorum canım. Soruna cevap verdim bebek sonuçta doğum şekline bakmaz o döner yani. Gayet normal bişey bu.