Tubaaa90 demetinceyildirim pirinç pilavına rağmen iyi çıkmış canım ben bi sefer yayla çorbası içtim pirinçli o kadar pirinçten bıkacak demiştim 150 görmüştüm
Tubaaa90 damlaaltinay ben basmati pirinçle yapmıştım dolmayı canım çok yükseltmedi onla yapabilirsin pilavında ayda 1yapıp onla yiyorum
Demett16 Suzii-90 bende yapayım canım yürüyüş şekeri öğrendiğimden beri şart oldu zaten 😂 korkuyorum erken doğurcam bu yürüyüşler yüzünden
demetinceyildirim Suzii-90 hahah ay sen onu hiç unutamıyorsun vallahi öyle yengemle aynı yemiştim düşün onun şekeri felan yok onun bile 157çıkmıştı 2.saati 🙈bende anlamadım valla 😂
Suzii-90 demetinceyildirim evet ya öyle bi söyledin ki kiz herseyden yedim sonuç 138 diye aklımdan cikmiyo 🤪🤪🤣🤣
Suzii-90 demetinceyildirim ay canim sık sık yiyince güzel gidiyo ara öğün yapmayınca yüksek cikiyodu ne biliyim acıkıp bianda yiyince seker hortluyomus 🤷♀️ cok şükür hep böyle gidelim doguma kadar 🥰
Suzii-90 Demett16 yok canim sadece ayran içiyorum tabi arasına turşu soğan domates falan koyuyorum zevkine göre
demetinceyildirim Tubaaa90 çok şükür canım elimden geleni yapmaya çalışıyorum🙏Hepimizin iyi olsun inşallah 😊
Dilara1903 Sermec27 damlaaltinay Eceee7 Tubaaa90 Suzii-90 kızlar çilek kaç adet yiyebiliyoruz bilen var mı?
Sermec27 Suzii-90 Tubaaa90 demetinceyildirim damlaaltinay Dilara1903 Eceee7 Bsmlh kızlar bizim oğlan döndü mü naptı ben 1 haftadır hıckırıkları göbek altında hissediyorum erken değil mi hem dönmesin ya zaten sezeryan olcak 🥰
damlaaltinay Sermec27 benimde öyle kuzum sağda hissediyorum aşağıda. Ama dönmemiş sırt üstü yatıyormuş, 31+4teyim