BirMuallime Ftma_645_ogur aynen canım bana da öyle dedi ama bu karda kışta yürümeye çıkamıyorum şu an bile kar yağıyor biliyor musun 😔öyle olunca da düşmüyor şeker falan 😔😔
Busebse Sermec27 merhaba bende şeker yüklemesi yaptirdim açlık 83 çıktı ama doktorum tokluk orcmedi sizinde açlık o kadar çok değil bide bana şekerin yok dedi ya tokluk şekerim varsa o kadar şekerli yiyorum sonucta şekerim yok diye
miskokulum1 Sermec27 bilgisi olan bana da yardımcı olabilir mi Dün akşam yemekten 2 saat sonra tokluğumu ölçtüm ve şokk oldum sonuç-36 Sınırın çookk altında. Bide yemekte kıymalı makarna, ezogelin çorbası, salata, yoğurt yedim. Neden böyle oldu bilen varmı?
Cansu_03 miskokulum1 makine her defasında farklı ölçüyo ben çok dikkat ettim bende dün akşam doğru düzgün bişey yemedim aslında 3 kaşık bulgur pilavı 3 köfte salata ve ayran bu kadar ilk ölçtüm 116 çıktı dedim bi daha ölçcem bu sefer 156 çıktı bi daha ölçtüm 112 çıktı artık güvenim kalmadı makineye böle her defasında farklı sonuç çıkmaması lazım
Bsmlh Eceee7 1 yumurta içine 2 yk yulafı Çek robotta içine koy peynır içine yeşillik arkalı önlü pişir yanına 5 zeytın 1 dilim peynır 2 bütün cevız ve 1 ince dilim tam bugday benım geçen H listemde vardı
Eceee7 Bsmlh ptesi bende konusacam degistirsin diye cok bunaldım.ayni şeyleri yemekten bide hazımsızlık başladı ne yesem taş gibi oluyr.midem
Bsmlh Cansu_03 pilav bende 1 kez denedım böyle çıktı vücûd şaşırdı sandım 😁 diyetisyen sordum sana yasak uzun zaman yemedınmı yapar sabaha kadar ağızda kuruluk olur korkma dedi bir daha yeme dedi
Nurgul54 Sermec27 benimde açlık 83 şeker yüklemesinde 1. Saat 185 2. Saat 163 çıktı doktorum diyetisyene yönlendirildi bugün itibariyle başladık bakalım 😊🤷♀️
Sermec27 miskokulum1 canım bazen yanlış ölçüm mü yapıyor acaba biraz önce bende açlık ölçtüm 63 cıktı ama kan cok az cıkmıştı hemen ardından tekrardan ölçüm yaptım kan blraz daha fazla cıktı ve 74 cıktı
Bsmlh Sermec27 kanıtlamazsa çok ölçmüyor kuzum aynı benimde şimdi toklukta oldu err yazdı makıne yenıden çubuk takıp parmak deldim tokluk 101 geldi🤲 Ben dr gidiyorum az sonra dua edin bana emi🤲🥰
miskokulum1 Sermec27 valla çok doğru ölçtüğünü sanmıyorum ama elimde ki alet bu. Bende şeker hastası olan birinden almıştm
Sermec27 Bsmlh sanırım öyle oluyor canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin kandil hürmetine hayırlsıyla 🥰
Cansu_03 Şok oldum ben aslında hiç çıkmamıştı 150 ler bnm diyet listemde var bulgur pilavı yiyorum 3 güne bir hiç olmamıştı😊makineler biraz yüksek ölçüyormuş zaten normale göre gerçi bnm şekerim var mı yok mu o da belli değil yanlış yükleme yapıldığı için mecbur diyet yapıorum😢
biyologelif Kızlar ara öğün meyvede yoğurt yanında muz yiyebiliyor muyuz malum muz baya şekerlimbir meyve ya
Suzii-90 biyologelif diyetisyen bana bir tane muz yediysen bir kaç gün muz yeme demişti suanda ayda bir bi tane muz yiyorum yeşil muz oda ve sekerim düşükse yiyorum
Nurgul54 biyologelif Sermec27 kuru meyvelerde maalesef şeker yüksekmiş diyetisyenim önermedi badem de çiğ olmalı o da 6 tane günlük
seydaomer BirMuallime Ben 6 haftalık hamileyim açlık şekeri 102 çıktı ama sadece diyet yap dedi doktor üzerinde fazla durmadı bile yani benimde insülin kullanmam gerekir mi acaba başka doktora mı gitsem çok geçmiş olsun size de bu arada
Sermec27 seydaomer benim de 6 haftalıkken aclık 105 cıkmıştı keşke o zaman farketseydim diyet yapsaydım ama benim daha sonr kan ölçümlerde 75 85 arası cıkmıştı bir kez öyle cıktı diye dikkate almamıştım ne yazık ki gebelik şekeri cıktı
BirMuallime seydaomer yok canım senin belki zamanla düzelir benim suyum fazla ve bebeğim 3 hafta önde gidiyor tedbir almak için başladık biz.sen diyetle devam et düzelir inşallah