Sermec27 damlaaltinay dene canım 🥰 Kızlar bu akşam ıspanak yedim üstüne yogurt 1 kepçe tarhana çorbası yanında salata bir de eşimin pirinç pilavından 1 kaşık bir de sebze yemeği yapmıştım patates havuç kabak bezelye vardı içinde ondan da 1 kaşık tırtıkladım 104 cıktı tokluk 🥰 Eceee7 Tubaaa90 Bsmlh Suzii-90 demetinceyildirim Dilara1903
Suzii-90 Sermec27 damlaaltinay Eceee7 Bsmlh Tubaaa90 kizlar bende döner dürüm yedim yine iki tane 15 dk sonra bakicam bakalım kaç çıkacak
demetinceyildirim Suzii-90 Sermec27 damlaaltinay Eceee7 Tubaaa90 kızlar bende açlık:71 1kepçe mercimek çorbası 5-6 yemek kaşığı patlıcan yemeği 2-3 kaşık pirinç pilavı 2tane köfte Bir kase cacık yedim tokluk 1.saat:116 çıktı 🙂
Ftmglbkr Ben bugün öğle yemeğinde 1 tane kabağı rendeleyip kavurdum ve sarımsaklı yoğurtladım. 1 kepçe mercimek çorbası içtim. 2 tane tam buğday patlağı yedim 139 çıktı 🤦🏻♀️ Oysa sağlıklı beslendim gibi gelmişti. Biraz acıkmıştım ve hızlı yedim belki ondan olmuştur 🤷🏻♀️
Suzii-90 Sermec27 demetinceyildirim damlaaltinay Ftmglbkr Eceee7 benimde 119 çıktı kizlar iki dürüme 💃💃
Ftmglbkr Akşam da yarım patlıcan karnıyarık, 2 yemek kaşığı bulgur pilavı, bir kase doluca cacık, bir dilim tam buğday ekmeği yedim bakalım kaç çıkacak 🤦🏻♀️ (Patlıcanı fırında közledim, kızartmadım 🤣)
Dilara1903 Tubaaa90 benim cihaz bozuldu morelim acayip bozuk çok tedirgin oldum ya😞 Sermec27 süper çıkmış canım🤗 benimde cihaz bozuldu çok tedirginim acaba yüksektide cihazda düşük mü çıkıyodu hep diye😞 akşam pırasa mücveri yedim beş tane yanına da yoğurt, bir parmaktan 108 çıktı diğerinde 119 😞 yarın hemen aldığım eczaneye gitcem
Ftmglbkr Sermec27 128 geldi çok şükür ☺️ Her ana öğünden sonra da 1000 adım atıyorum 🤦🏻♀️ Ama benim tokluklar hiç 110 un altına inmedi. 140 ı geçmemesi yeterlidir inş
Sermec27 Suzii-90 düşük cıkar canım valla su an eşim tatlı yiyor nasıl canım cekiyor ama oruç tuttu haketti adamcağız 🥰
Suzii-90 Demett16 donerden dürüm yapıyorum ben canim tost da güzel oluyo lavastan bide evde tantuni yaptik gecen o da yukseltmedi pizza da güzel oluyo ama tabi yedikten sonra yürüyorum cnm
Demett16 Suzii-90 bende yapayım canım yürüyüş şekeri öğrendiğimden beri şart oldu zaten 😂 korkuyorum erken doğurcam bu yürüyüşler yüzünden
Sermec27 Suzii-90 yok korkarım ben elime değdi tatlı afedersin elimi yaladım ahaha sonra korkudan agzımı çalkaladım o derece yani 😁
Suzii-90 Bsmlh yok canim kalsiyum demirin emilimini engelliyo ya ondan dedim senin kanın iyiymiş Seray günde 3 tane kan ilacı kullaniyo ondan dedim zararlı değil yani
Ftmglbkr Sermec27 Ben dün akşam çayının yanında bir parça bitter yedim etkilemedi şekerimi. 1 saat sonra baktım 94 çıkmıştı. Ben tatlı da sevmem ama işte çayıda çok az şekerle içerdim. Sırf şekersiz çayı içebilmek için yedim
Sermec27 Ftmglbkr züberde deneyebilirsin canım lokmalar var 2 tane yiyince yükseltmiyo sekeri o da tatlı isteğini bastırıyor 🥰
Sermec27 demetinceyildirim ayy maaşallah güzel cıkmış bende bugun 1 kaşık pirinç pilavı tırtıkladım eşimden 🥰
damlaaltinay demetinceyildirim süper çıkmış canım valla bende pilav denemek istiyorum daha doğrusu dolma :)
Tubaaa90 demetinceyildirim pirinç pilavına rağmen iyi çıkmış canım ben bi sefer yayla çorbası içtim pirinçli o kadar pirinçten bıkacak demiştim 150 görmüştüm
Sermec27 Ftmglbkr dene canım bak tam bugday lavaşlar onun arasında döner salata olarak yiyince yüksek cıkmıyo biliyor musun ben gecenlerde 1 bucuk lavaşa döner yaptım yedim hiç yükseltmedi kepekli makarna da yiyebilirsin 10 kaşık bunlar yükseltmiyor bak yulaftan pizza tost tarifleri var onları da verebilirim istersen 🥰
demetinceyildirim damlaaltinay 1tane yiyebilirsin bence canım biber dolmasından bahsediyorsan ekmek yeme o öğününde yada ben dolmayı bulgurdan yapıyorum çok güzel oluyor tavsiye ederim ☺️
Tubaaa90 damlaaltinay ben basmati pirinçle yapmıştım dolmayı canım çok yükseltmedi onla yapabilirsin pilavında ayda 1yapıp onla yiyorum
Sermec27 Suzii-90 Tubaaa90 demetinceyildirim damlaaltinay Dilara1903 Eceee7 Bsmlh kızlar bizim oğlan döndü mü naptı ben 1 haftadır hıckırıkları göbek altında hissediyorum erken değil mi hem dönmesin ya zaten sezeryan olcak 🥰