Sermec27 damlaaltinay Eceee7 demetinceyildirim Suzii-90 kızlar bende bu akşam tel sehriyeli domates corbası içtim bir kase 5 6 kaşık bulgur pilavı yanında 5 6 kaşık salata yedim 117 cıktı
Feride-42 Eceee7 20+5 haftalık erkek canım. Erken yapmak istedi doktor şeker yüklemesini bebek ölümü olduğu için benim. 38+4 haftalık bebeğimi kaybettim ölü doğum yaptım 😔
Suzii-90 Feride-42 basın sagolsun canim Rabbım birdaha yaşatmasın bende 14 haftalık ikizlerimi kaybettim 😔 Rabbım kimseye evlat acısı göstermesin
Suzii-90 Sermec27 bende bakicam biraz sonra canim corba kabak salata yogurt yedim bakayım kac cikacak
damlaaltinay Sermec27 bende 1 kepçe kabak çorbası 5 yk fırında sebze 2 yk haydari 1 dilim tam buğday ekmeği 1 domates 1 salatalık 123 çıktı 🤦♀️
Feride-42 Eceee7 Allah razı olsun canım hiçbir sebebi yoktu doğum sancısıyla gittim öldüğünü öğrendim malesef 8 yaşında da bir oğlum var
Alinamoms Dilara1903 canım karpal tünel sendromu olabilir bende de birara vardı YouTubeda videoları var 1 hafta yaptım geçti. Kalsiyum eksikliğinden olan bir durummuş.
Alinamoms Deletedmom737382 hayırlı olsun canım ❤️ bizler içinde dua et. Bebeşini bol bol sev bugünlerin acısını çıkar 😍
yagizinannesi1 Biz de 37. Haftaya girdik artık diyetten gına geldi ara ara kaçamaklar yapıyorum napayım dayanamıyorum dün kontrol vardı onun için çikolata ve hurma yedim tokluk 133 çıktı
Suzii-90 Dilara1903 hurma ve bitter birleşince cikmis olabilir canim ama sinirin altında korkma birsey olmaz Allahin izniyle
Dilara1903 Suzii-90 bitter çok çok küçüktü öncedende yiyordum hiç etkilemiyordu bi de ülkerin şekeri baya düşük.ama hurma çok yükseltti çok üzüldüm ya bissürü almıştım bi de😞
Dilara1903 damlaaltinay evet evet serçe parmağım aşağıda kalıyo çok değişik bişey ya Eceee7 sebep neymiş canım sordun mu doktoruna hiç? Sermec27 sebep ne ki acaba? Deletedmom737382 ay şükürler olsun🙏