Eceee7 Feride-42 hosgeldin aramıza bayagi yuksek.cikmis hemen diyete başlatır doktor insülin derlerse diyetle düşmezse deyin bi hafta diyet deneyin .kac haftaliksin bebisimizin cinsiyeti ne😊
Sermec27 Eceee7 ferideyle biz eski arkadaşız canım bir yerde tanıştık evlatlarımızı kaybedince feride de benim gibi o da kızını kaybetti şimdi Allah nasip ederse oğlu olcak 🥰
Feride-42 Eceee7 20+5 haftalık erkek canım. Erken yapmak istedi doktor şeker yüklemesini bebek ölümü olduğu için benim. 38+4 haftalık bebeğimi kaybettim ölü doğum yaptım 😔
alpinannesiii Suzii-90 zaten aylardır sutten yoğurttan gına geldi 🤣meyveyi mecburiyetten değil keyifli istediğim zamanda yemek istitorum artık
Suzii-90 alpinannesiii ben meyve yemiyorum canim sadece yeşil elma yiyorum bebisin suyu fazlaydı şuan iyi ama yine de korkuyorum
Eceee7 Sermec27 amin canim aksam yürüyüşten dolayi sanirim aclik 69 çıkmıştı yemek yapacak halim yok.diye kahvalti yaptim.yumurtayi yag da pjsirmstm biraz da beyaz ekmek yemiştim 1.saat 139.cikti 2.saati.bekljyrm düşecekmi😔
damlaaltinay Eceee7 Sermec27 @Suzii-90 kızlar mayonez tüketiyor musunuz ? 🤔 normalde yasakta bugün haydari yedim iki kaşık yoğurt mayonez vardı içinde.
Sermec27 Eceee7 aslında tek yumurta o kadar cıkarmamalı tek yumurta mı yedin bende bazen kahvaltıda 2 yumurta kırıyorum yanında peynir zeytin 110 falan cıkıyor
Dilara1903 Sermec27 Eceee7 damlaaltinay Suzii-90 Deletedmom737382 Bsmlh kızlar bugün ara öğünde iki hurma(kudüs hurması varya en büyüğü) bi küçük kare bitter ve 3 kaşık yoğurt yedim 133 çıktı maalesef🤦🏼♀️ ayrıca size bişey sorcam el parmaklarım kasılıp kalıyor neden olabilir?
Suzii-90 damlaaltinay normalde tuketmiyorum canim 2 kasiktan bisey olmaz bende bi yudum şekersiz kola içtim esiminkinden daha önce de 1 bardak içmiştim 🤭
Sermec27 Eceee7 bende 2 tane kırıyorum canım hatta yanında peynir zeytin de yiyorum bazen sabah yüksek cıkmıyor 🥰
Alinamoms Dilara1903 canım karpal tünel sendromu olabilir bende de birara vardı YouTubeda videoları var 1 hafta yaptım geçti. Kalsiyum eksikliğinden olan bir durummuş.
Dilara1903 damlaaltinay evet evet serçe parmağım aşağıda kalıyo çok değişik bişey ya Eceee7 sebep neymiş canım sordun mu doktoruna hiç? Sermec27 sebep ne ki acaba? Deletedmom737382 ay şükürler olsun🙏
Sermec27 Eceee7 belki de canım sabah cıkarmıyo cünkü benim pizza gibi olmuş gece yedim 144 cıktı gündüz yiyince 110 cıkıyo 🥰