Umutttr Bsmlh inşallah ya bir şey yemeye korkar oldum benim yüklemede sadece açlık sınırda çıkmıştı dikkat et dedi doktorun
Sermec27 Eceee7 gayet güzel canım ben bir kere lavaş pizzayı gece 10 da yemiştim akılsızlık edip 144 cıkmıştı o zaman 🥰 benim de bugun aclık 74 tokluk 110 cıktı yürüyemedim valla yemekten sonra ara öğünde 2 züber 6 badem yedim
Bsmlh Sermec27 ben sabah 9 yiyorum kahvaltı tokluk 101 geldi ara öğün yaptım 11:30 şimdi 14 aclık ölçüp yemek yicem ama ne yesem bılmıyorum
Sermec27 Eceee7 sağ ol canım ya afedersin ben popo üzerine oturamıyorum namazda kılamıyorum dünden beri cok kötü hissediyorum kendimi sabah zar zor kıldım günah olur mu ki
Eceee7 Sermec27 canim keyfi.degil ki saglik durumun musait değil şuan sıkma canını ama itme isini.yapabilsen en azindan biraz daha rahat olurdun böyle geçmez gunler😔
Suzii-90 Umutttr benimde suyum fazlaydı diyetle normale dönüyor canim merak etme 1 hafta da ilerdeydi bebis sıkıntı olmadı yani gecenki kontrolde haftasiyla uyumluydu
Umutttr Suzii-90 bir şey yiyemiyoruz ki bebeğimiz napsın inşallah normale döner zamanında alırız elimize sağlıcakla
Suzii-90 Eceee7 bende ara öğün yaptim 3 gibi yapıp yicem canim bakalım benim ki kac çıkacak afiyet olsun
Eceee7 Sermec27 büyük abdestle cikar ama it sen kuzum baska türlü doğuma kadar bas edemezsin ben hep.oyle yapmıştım sonra da ameliyat oldum çok şükür bir daha da çıkmadı üstünden tam 10 yıl.gecti
Suzii-90 Eceee7 bende merak ediyorum canim ne oldu ki acaba hiç yazmadı da eve çıkınca yazar belki @Deletedmom737382
Umutttr Suzii-90 evet dün akşam çok acıkmıştım bir işten eve gidince bir anda kendimi yemeye verdim birinci saat açlık 149 çıktı🙄
Sermec27 Bsmlh ben 9 bucuk 10 bucuk arası yiyorum bugun 10 bucuk giibi yedim öğlene yulaf ezmesiyle tost yaparım ayakta duracak halim yok
Bsmlh Tubaaa90 yok cnm ben kullanıyorum kepekli olan hıc oynatmıyor hatta aralarda yedıgımde oluyor kefir bence sade Pınar iç bebegı cok beslıyor
Tubaaa90 Dilara1903 benim normalde de hep düşük şeker düşük tansiyon problemim vardı şimdi daha beter oldu senin açlık mı yüksek çıkıyor