Sermec27 Eceee7 oruç şimdi canım ramazan kayınbabam tek köyde yaşlı tek kalamaz annemde taa antepte inşallah gecer 1 kaç güne valla bilmiyorum ki sabretmeye calışıyorum ama cok zorlanıyorum
Eceee7 Sermec27 haklisin canim ramazan da zor olur geçer inşallah canim 😔 Hatice napti acaba kızlar ya sesi hiç çıkmadı Suzii-90 @Deletedmom737382 canim iyisindir.insallah
Eceee7 Suzii-90 yedim canim ben aman aman doymadım valla ama guzeldi hafifti kabak.mantarla biber kalmamış biberde koyacaktım .20 dk sonra sekeri olcmeyi bekliyrm😀
Suzii-90 Eceee7 bende ara öğün yaptim 3 gibi yapıp yicem canim bakalım benim ki kac çıkacak afiyet olsun
Suzii-90 Eceee7 bende merak ediyorum canim ne oldu ki acaba hiç yazmadı da eve çıkınca yazar belki @Deletedmom737382
demetinceyildirim Kızlar kahvaltıda açlık:88 Melemen peynir 6-7 zeytin 2 minik parça tahinpekmez 1parçada A101 şekersiz fındık ezmesini yedim ve bir bardak süt içtim 107çıktı👍
Eceee7 demetinceyildirim benimde avokado peynir yumurta findik cavdar ekmegi zeytin 111 di sabah tokluk ogleni olcecem 15 dk ta afiyet olsun
Eceee7 damlaaltinay ben tam bugday lavas ile mantar kabak.domates yesil.zeytinli pizza yaptim.bir bardak ayran ile yedim 😋
demetinceyildirim Sermec27 çok şükür canım🤲Sen nasıl oldun iyimisin? O hemoroidi ilk hamileliğimde çok çekmiştm çok zor doğumdan biraz zaman sonra anca geçiyor inşallah şeninde geçer 😞
Sermec27 demetinceyildirim iyi değilim canım sabah baya kanadı cok acıyor dogursam da en azından operasyonla alsalar
demetinceyildirim Sermec27 Allah şifa versin canım bilirim zor 😞 benim öyle kanıyorduki klozet tamamen kan oluyordu,Allah yardımcın olsun 🙏
Suzii-90 Umutttr benimde suyum fazlaydı diyetle normale dönüyor canim merak etme 1 hafta da ilerdeydi bebis sıkıntı olmadı yani gecenki kontrolde haftasiyla uyumluydu