Suzii-90 damlaaltinay karnıyarık yagli yaparsan yükseltiyo canim yağsız yap sosundan yeme ben sosundan falanda koymuştum tabağıma yükselmişti sonra yağsız sossuz denedim yukselmedi
Tubaaa90 Kızlar bugün akşam yemeği olarak biber dolması denedim basmati pirinçten 2tane orta boy yedim dolma yedim yanına kaldirek kavurması salata 108 çıktı dolma hasreti olanlar yapabilirler😁
Suzii-90 Sermec27 1 tane yediğinde yukselmemisti canim ben 2 tane yiyorum ben dönerle yediğimde yukseltmedi şuan ki nasil çıkacak merak ediyorum
Sermec27 Suzii-90 ya eti yogurtla tüketmek iyi değilmiş demir emilimi olmuyormş oyle duydum ben de her gün et yirorum yanında yogurtla demirim bir türlü yükselmiyor acaba yogurtla yediğim için mi
Tubaaa90 Suzii-90 afiyet olsun canım lavaşı nerden alıyorsun ben evde denedim bi sefer tam buğdaydan 160ı görmüştüm bi lavaşla bi daha korkumdan deneyemedim
Tubaaa90 Sermec27 benimde yükseleceği yere sürekli düşüyor canımbende artık yoğurttan şüpheleniyorum yoğurtsuz bişey tüketemiyozki
Sermec27 Tubaaa90 ben bir kere yemiştim sadece hamileyken yemedim bir daha onda da 20 haftalık falandı sanırım
Sermec27 demetinceyildirim iyi yanında bir seyde yemişsin yine iyi cıkmış kızlar bugun döneri 1 bucuk lavaşa yaptım üstüne salata koydum başka bir şey yemedim sonra 1000 adım attm 120 cıktı iyiki 2 yememişim lavaşı 🥰 ama baya doydum damlaaltinay Bsmlh Martha Suzii-90 Alinamoms Tubaaa90 Deletedmom737382 Eceee7
Sermec27 Tubaaa90 aynen 3 tane içiyorum kan ilacını ama aksine düşüyor yogurtla yemem bundan sonra eti
Suzii-90 Sermec27 Tubaaa90 Alinamoms Umutttr kizlar 1.saat tokluk 114 çıktı iki tane tantuni yedim dürüm ay çok mutluyum 💃💃💃
demetinceyildirim Sermec27 Suzii-90 Tubaaa90 damlaaltinay Deletedmom737382 kızlar tam buğday unundan pizza denedim ölçtükten sonra yüksek çıkmazsa tarif veririm isterseniz.