Sermec27 Dilara1903 valla ben sebze yemeği yanında 5 6 kaşık bulgur pilavı yiyorum hiçte yükseltmiyor sekeri 🥰
Fatmanurvehashas Sermec27 hic bilmedigimden soruyorum. Hamileliğin son zamanlarinda mi cikiyor bu seker? Basta normal miydi
Suzii-90 Deletedmom737382 Sermec27 Tubaaa90 damlaaltinay kizlar bugünde tantuni denedik yine 2 dürüm yedim bakayım kac çıkacak çok doydum ama karnım gerildi🤭 uzun zamandır bu kadar duymamıştım 😬
demetinceyildirim Sermec27 Suzii-90 Tubaaa90 damlaaltinay Deletedmom737382 kızlar tam buğday unundan pizza denedim ölçtükten sonra yüksek çıkmazsa tarif veririm isterseniz.
Deletedmom737382 Sermec27 annem öglen yemegine davet etti oraya gittim 😂 ben suni sanciya kalcam tatlim, gelicek gibi durmuyor. var bundada bi hayir. Allah büyük
Sermec27 demetinceyildirim iyi yanında bir seyde yemişsin yine iyi cıkmış kızlar bugun döneri 1 bucuk lavaşa yaptım üstüne salata koydum başka bir şey yemedim sonra 1000 adım attm 120 cıktı iyiki 2 yememişim lavaşı 🥰 ama baya doydum damlaaltinay Bsmlh Martha Suzii-90 Alinamoms Tubaaa90 Deletedmom737382 Eceee7
Tubaaa90 Bsmlh bakılmıştı o tahlilime temizdi güvenilir kasaptan alıyoruz arada sucuklu yumurtada yiyorum katayım bari sağol canım
Tubaaa90 Martha evet normalde sakatatlar yasak ama denedim bi kaç kere sucuklu yumurta olarak şekerde yükseltme olmadı
Martha Tubaaa90 hmm ben her gün sucuklu yumurta yiyordum yüklemeden önce. Bir hafta önce yükleme yapıldı. Bir haftadır yemiyorum. Yarın ikinci yüklemem olacak bilmiyorum neler olur 🤷🏻♀️
Tubaaa90 Sermec27 yok canım olmaz Onuda yememiz lazım yoksa nasıl ayakta durcaz vücudun enerji ihtiyacı ve bebek için gerekli
Sermec27 Suzii-90 lavası iki tane yedin dimi canım bende bugun akşam yine döner yapcam bir yanım 2 lavaş ye diyor bir yanım 1 lavaş ye diyor napsam karar veremedim 1 bucuk mu yesem acaba 🥰
Tubaaa90 Suzii-90 afiyet olsun canım lavaşı nerden alıyorsun ben evde denedim bi sefer tam buğdaydan 160ı görmüştüm bi lavaşla bi daha korkumdan deneyemedim
Suzii-90 Sermec27 1 tane yediğinde yukselmemisti canim ben 2 tane yiyorum ben dönerle yediğimde yukseltmedi şuan ki nasil çıkacak merak ediyorum