Bsmlh Umutttr bana Pınar yada içim önerildi kefir cnm pınarın tadı harıka altınkılıc şeker karışımı var diyor hem drum hem diyetisyen
Sermec27 Bsmlh Deletedmom737382 Alinamoms Tubaaa90 Dilara1903 damlaaltinay Martha Suzii-90 Eceee7 kızlar bugun 7 bucukta aclık ölçtüm 79 cıktı kefir içtim yattım 11 de kahvaltı yaptım @Bsmlh bir tarif verdi onu yaptım hem cok doyurucu hem güzel 3 yk kaşığı yulafı blendrdan geçirdim içine 1 yk yogurt 1 yumurta cırptım hepsini tavaya az yağ koydum karısımı tavaya yaydm ilk bir tarafı pişti tersini cevirdim salcalı su sürdüm kaşar koydum üstüne az da zeytin kısık ateşte pişirdm yine yanında iki misket büyüklüğünde top peynir 1 dilim salatalık 1 dilim domates yedim 750 adım attım 94 cıktı tokluk 🥰
Martha Alinamoms Muz konusunda ben de öyle düşünmüyor değilim 😪 kuru meyvelerin hepsi yüseltiyormuş malesef
Sermec27 Martha kefir günlük tüketiyorum altınkılıç içiyorum en son 10 bucuk gibi kefir içip yatıyorum
Sermec27 Bsmlh canım dediğin o yulafla pizzayı yaptım cok hoşuma gitti cok doyurucu inşallah sekeri de yükseltmez 🥰
Bsmlh Sermec27 bende kaldırmadı kuzum ama inşallah sende de kaldırmaz cok lezzetli dimi🥰 bende pohaça yaptım tam bugday diyetisyenim onerdi bakım şimdi tokluğa denemiş oldum sanada yazarım
Bsmlh Umutttr 1 saat onemli derler ama buna dr karar verıyor bende 2 saat olcuyorum insülin direncim ve kolestroller yüksek
Bsmlh Sermec27 gelmez korkma kuzum bide bası şeyler ilk denemede yüksek çıksa bıle 2 düşüyor benım hep diyetisyen 2 kes deneyelım der🥰
Suzii-90 Eceee7 Sermec27 Bsmlh Umutttr damlaaltinay kizlar kahvaltıdan sonra 1.saat 137 çıktı her zaman yaptığım kahvaltıyı yaptım ama bu sefer zeytini 5 değil 9 tane yedim ve yeşil zeytin yedim ekmek de unonun aldık tam buğday çayda mi etkiliyo ki anlayamadım 🥴