Sermec27 Suzii-90 valla gözüm korktu bir de o kadar yürüdüm şimdi belim agrıyo ama 2. Saat iyi düşürdüm 115 e 🥰 bu korku bana yeter uzun bir süre
Deletedmom737382 Sermec27 benimde bacaklarimda derman kalmadi 🙄 sekeri düsürcez diye maff oluyoruz vallah
Deletedmom737382 Sermec27 gecer canim benim, son günler daha zor inan bana. iyice piskolojim bozuldu catacak yer ariyorum herkez sinirime gidiyor zaten istedigimi yiyemiom 😂😬
Suzii-90 Sermec27 yeme canim ikisi de fazla gelmiş zaten bi ara bende denemek istiyorum ama ara öğün gibi sadece sütlaç başka bisey yemem
Sermec27 Suzii-90 ben artık tatlı defterini kapattım arada lahmacun makarna falan yerim zaten onlar cıkarmıyo ama tatlının hiç bir türünü yemem artık 🥰
Deletedmom737382 ben vallah hergün atiyorum az agzima bitter cikolata. 85% kakaolu ve benim sekeri hiiiiiic etkilemiyor. @Sermec27 @Suzii-90 kücük kücük parcalar yiyorum tabii belki ondan 😬
Suzii-90 Deletedmom737382 bende çok alışmim diye her gün yemiyorum yoksa hergun istiyo canim o yuzden ara da yiyorum ama bebis büyüdükçe dayanılmaz oluyo surekli acıkıyorum
Deletedmom737382 Suzii-90 Sermec27 vallah bende yükseltmiyor belki az yedigimden. hersey yasak zaten hic degilse o biraz tatmin ediyor 😌
Sermec27 Deletedmom737382 Suzii-90 Tubaaa90 Eceee7 mervegnr demetinceyildirim kızlar dün gece bir rüya gördüm artık rüyalarda da yiyemiyorum 😁benim bir yengem var dayımın eşi cok hamarattır kendisi rüyamda bizi kahvaltıya davet etmiş kahvaltıda yok yok patatesli seyler yapmış börekler falan sofraya oturuyorum herkes bir güzel yerken ben sadece 1 parça alıyorum benim gebelik şekerim var ben yiyemem diyip kalkıyorum 😁sonra teyzemin kızıyla markete giriyoruz orda teyzemin kızı dondurma kek falan alıyor bana da ye diyor korkumdan ikisinden de bir ısırık alıyorum sadece sonra diyorum ki benim 1 saat sonra şeker ölçmem lazım yükselmiş mi diye diyorum pskolojm hiç iyi değil 😁rüyalarda bile açız bu arada aclık 86 cıktı kahvaltı yapcam birazdan
Deletedmom737382 Sermec27 ayyy canim benim😂 bende bana kafayi yedil galiba diyordum. cünkü bende öyle rüyalar görüyorum sekerimi ölcüyorum sonra diyorumki tamam acligim düsük cikdi yiyebilirim 😬 hepimizin sonu Bakirköy hahaha 😝
Eceee7 Sermec27 ben rüyamda hep kabuslar görüyorum kayboluyorum yangın içinde kaliyrm yakin çevremdekilerle bağır çağır kavga ediyrm nedense 😔 2 gundur midem hic degil kızlar ruhende çökmüş hissediyorum kendimi sanki ayaklarım bacaklarım da iyice şişti kendimi kötü hissediyrm balon baligi gibi oldum diyorum Deletedmom737382 mervegnr Suzii-90 @
Suzii-90 Sermec27 Deletedmom737382 kizlar sizin de kahvaltiniz uzun sürüyor mu yarim saat kahvalti suruyo bazen yarim saat sonra seker bakiyorum 1.saat tokluk 149 çıktı aynı parmaktan yine ölçtüm 146 çıktı aclik da 83 çıktı kızarmış ekmek ve bi kac kasik lor kavurmustum haşlanmış yumurta domates biber yedim ne yükseltti acaba kızarmış ekmek mi
Sermec27 mervegnr valla hiç böyle rüyalar göreceğim aklıma gelmezdi keşke rüyamda yeseydim de doysaydım 😁