Eceee7 Sermec27 15 gune.isinir inşallah canım ben.soguga hic alışık değilim burda dogalgaz bile yok klima ile isiniyrz kışın
Deletedmom737382 Eceee7 aslinda havalar cok güzeldi dün gece kar yagmis. Insanlari gibi dengesiz memleketleri😂 kizlar eltimin oglunun dogum günü pasta yapmis. aksam pirasa yicekdim yogurtla pirasa yükseltmiyor. yaninada az pasta yesem sizce yükselir mi? yada yemeyimmi @Suzii-90 Sermec27 @Dilara1903 @demetinceyildirim
Sermec27 demetinceyildirim Deletedmom737382 Eceee7 Suzii-90 babyandmom1 Dilara1903 bence ye Hatice 2 3 catal ama sonra hareket et bu arada kızlar öğlenden kalan ince bulgurlu yaptıgım kısır vardı 8 10 kaşık ondan yedim yanında 8 kaşık salata 2 dilim haşlama et yedim sonra bulaşık yıkadım biraz yürüdüm tokluk 105 cıktı 🥰
demetinceyildirim Deletedmom737382 bir dilim ye canım sonrasında hareket et birşey olmaz herzaman yapmıyorsun sonuçta
Deletedmom737382 Sermec27 iyi güzel cikmis canim. Vallah 5-6 kasik yedim baya güzeldi Allah affetsin. Abartim sanki. Bakalim ne cikicak
Sermec27 Deletedmom737382 pastayı mı 5 6 kaşık yedin haber ver canım hareket et yüksek cıkmazsa bende deneyeyim 🥰
Deletedmom737382 Sermec27 aynen canim belki daha da cok yedim kendimi kaybettim 😂 agir bir pastaydi bakalim. Simdi evde yürüme vakti😆
Mervembrs Bugün dahiliye bana da insülin verdi. Özellikle tokluk 1. Saatte yüksek çıkıyor şekerim. Diyet yapmama rağmen. Bu yüzden insülin kullanacağım ama insülin kullanan var mı aranızda acaba? Karından mı vuruluyorsunuz? Bir de kaç doz vuruluyorsunuz?
Sermec27 Mervembrs sanırım içimizde su an insülin kullanan yok canım mesela neler yiyorsun da yüksek cıkıyor canım
Mervembrs Sermec27 açlık 96ydı. sabah haşlanmış yumurta yarım dilim çavdar ekmeği peynir domates salatalık yedim mesela. 166 çıktı 🥺 yani ne yaparsam yapayım düşmüyor. Özellikle 1. Saat. 2. Saatte 100 e iniyor ama ilk başta yükseliyor. 🥺 tatlı pilav patates vs uzun zamandır yemiyorum zaten. Ama düşmüyor
Deletedmom737382 Sermec27 pirasa yedim, bide az döner eti yedim esim getirdi dedim gözüm kalmasin😂 bide iste pasta. Su an evde dört dönüyorum korkudan. hepsi kumpas kurdu bana, neden pasta yolluyorsunuz kardesim 😬
Deletedmom737382 Sermec27 tabi veririm. Pastadan pastayada fark var bu cook agirdi bizim buranin meshur pastasi. InsAllah yüksek cikmaz. Yürüyorum odalarda biri görse der bu delirmis 😂😂
Sermec27 Deletedmom737382 bende öyle yapıyorum her yemekten sonra 4 dönüyorum evde 😁 erken dogurmasam bari
Deletedmom737382 Mervembrs canim doktoruna söyle insülin yazsin ozaman magdem düsmüyor. Iyi degil yüksek seyretmesi. Cok zor gebelikte seker ya, Allahim kimseye yasatmasin
Sermec27 Mervembrs anladım canım aslında nerden baksan kahvaltımız aynı benim aclıklar 74 85 arası değişiyor tokluklar 95 120 arası değişiyor bir iki kere 130 140 cıktı sadece gece 10 bucuktan sonra bir sey yiyip içmiyorum ben kefir içiyorum sadece insilün daha iyi canım en azından sekeri dengede tutarsın demek ki diyet yeterli gelmiyor sana