demetinceyildirim babyandmom1 ben insülin kullanmıyorum canım sınırda şekerim çıkmıştı ama dikkat ediyordum 100 aşmamışımdır hiç bugün baya hamurişleri yedim böyle çıkınca korktum😬
Sermec27 babyandmom1 beni kimse görmüyor zaten hamileliliğimi kimse bilmiyor az zayıfladım bende ama bebeğin gelişimi haftasıyla uyumlu cıkıyor bakma canım cevreye sanki 20 kılo alınca bebek daha mı iyi beslenecek biz az ama saglıklı besleniyoruz
babyandmom1 Sermec27 çok şükür doktorumdan olumsuz bir şey duymadım haftaya kontrolüm var insanlar insanı geriyor kilo alsan şişmişsin zayıflasan aaa zayıfsın ne yapayım yani🤦🏻♀️ zaten kendimi tatlılara hamur işine gömesim var🙄
Bdh6445 Sermec27 merhaba genel anlamda nasil beslendiginizi paylasabilir misiniz ? Birde ogle yemegi yenmese ara ogun yapilmasa ur mu yani sadece kahvalti ve aksam yemegi yenulse ?
Deletedmom737382 babyandmom1 banada canim. Nasil hamilesin diyorlar, sanki ben yemek istemiyorum napiyim seker cikti dikkatli besleniyorum. Takmiyorum vallah artik, bebegim iyi olsun yeter. Sende dinleme, agzi olan konusur
babyandmom1 demetinceyildirim yok yok hiç korkmayın düşünün ben günde 4 kere insülin kullanıyorum bazen 150 160 ları görüyorum sizinki normal ☺️
Tubaaa90 Sermec27 Deletedmom737382 @Suzii-90 @Eceee7 kızlar ya bugün öğle yemeğinde kısır yedim yanındada karışık turşu biraz ilk saatim 156 sonra baya egzersiz yaptım sade soda içtim 2.saat 159 çıktı 3. Saat hala 145 daha yeni düşmeye başlamış niye böyle olduki
Deletedmom737382 Tubaaa90 @Sermec27 @Suzii-90 @Eceee7 afiyet olsun canim🙄 demekki kanina sonradan girip yükselti canim. herkezde farkli cünki. sen simdi stress yaparsan dahada yükselir düsmez. disari cik yürüyüs yap 40dk felan, sonra gel yine ölc. vallah zor Allahim yardimcimiz olsun
Sermec27 Tubaaa90 bende kısır yedim canım ince bulgurdan bugun öğlen yedim hatta 8 kasık vardı üstünde salata yanında yogurt yedim 101 cıktı ben hareket ettim ama
Deletedmom737382 Sermec27 kötümü peki? Canim kusura bakma bilmedigim icin soruyorum morelini bozmak istemem. ama icim rahat benim hersey yoluna girecek🥰
Sermec27 babyandmom1 boşver canım ben 22 den beri diyet yapıyorum 26 da haftasıyla uyumlu cıktı oğlum onlar besleniyor biz diyet yapsakta
Tubaaa90 babyandmom1 kısırlık bulgurdan bende şüphelendim ama burda muhabbeti olunca bende yapıp bi yiyim dedim bu kadar yükselmesini beklemiyordum
Tubaaa90 Deletedmom737382 amin canım ya görünce şok oldum bu kadar yükselsin beklemiyordum bu şeker yüzünden hamileliğin tadını bile çıkaramıyoruz daha fazla stres yaptırıyor
Suzii-90 damlaaltinay bilemiyorum ki canim ileri haftalarda azalır yeri daraldığı için ama 30 için normal mi bilemiyorum istersen bi doktoruna sor canim
Deletedmom737382 Tubaaa90 aynen canim hic tadini cikartamadim bende. millet yedi ben baktim. bide herkez ben haric aser di. yanimda diyolardi bide sunu cekti canim diye bir sinir oluyordum🙄
babyandmom1 Sermec27 Suzii-90 Kızlar çok teşekkür ederim moral verdiniz bana ♥️🙏🏻 tabi insanlar alışmış hamilelikte bol bol kilo alınmasına bir de bana hep şişersin çok diyorlardı ondan çok şaşırıyorlar bu seferde böyle moralimi bozuyorlar
biyologelif Deletedmom737382 serklajlo olduğum için hareketli değilim malesef yatıyorum ekseri ama diyeti sıkı yapacağım
Deletedmom737382 biyologelif anladim canim gecmis olsun. belki insülin senin icin iyi olabilir yüksek seyrederse sekerin, madem hareket de edemiyorsun..
Suzii-90 biyologelif diyetisyenle ilerliyorsun dimi canim bende serklajliyim ama haftam ilerledi artık biraz ayaklandım fazla kaçırınca evde dolanıyorum yürüyorum sen kalkamıyorum de diyetisyene ona göre liste yapar sana daha rahat edersin yoksa kendin çok zor
Suzii-90 babyandmom1 evet 😒🙄 ama bebek besleniyor asıl sağlıklı beslendigimiz için doktorum da öyle dedi ne güzel işte sen almiyosun bebis aliyo dedi
Tubaaa90 Deletedmom737382 aşermeye bile hakkımız yok ilk hamileliğimde yaza denk gelmişti karpuzuda çok severdim malum bize kesinlikle yasak herkes yer ben bakardım bi doğurayım koca karpuzu tek başıma yiyen derdim Doğumdan sonra aklıma bile gelmedi gene öyle olacak biliyorum ama şuan hamilelik işte insanın canı herşeyi istiyor
Tubaaa90 Sermec27 bende senden duyup yaptım işte canım harekette ettim ama niye böyle oldu bilmem bugün uykusuzdum bide başım çok ağrıyordu belki onun etkisi oldu