Suzii-90 Sermec27 demek ki tam tamamlayamiyoruz galiba canim yani ben arastirdigimda böyle oluyormuş diyet yapanlarda oluyormuş ve vücut da karbonhidrat yeteri kadar olmayınca yağ yakmaya başlıyormuş enerjiyi karşılamak için ben biraz daha arttırdım daha iyi hissediyorum başım agriyodu surekli halsizdim gecen hafta birde bol su içmek gerekiyormuş
Suzii-90 Sermec27 hastaneye gidince tekrar yaptir canim saglik ocağında yapılan idrar tahlilleri pek güvenli olmuyomus beklediği için beklememesi gerekiyor yani araştırmalarım sonucu bunlari öğrendim. Sıkma canını karbonhidrat arttır biraz hemen düzelir inşallah benimde ctesi kontrolüm tekrar isticem idrar testini
Sermec27 Suzii-90 napalım öyle yapcaz artık demir için de serum verir herhalde doktorum yükselmiyor cünkü
demetinceyildirim Sermec27 Suzii-90 kızlar bugün abartıcam demiştimya öyle şeyler yerimkii söylemiyim canınız çekmesin 1.saat tokluk 138çıktı🙀Birdaha hayatta bu kadar abartmam 😪
Sermec27 Suzii-90 3 3bucuk litre su içiyorum günde ekmeği falan artırayım bari bende günde 1 dilim yiyorum sadece
Deletedmom737382 Suzii-90 evet canim düsük ama öglen yürüyüs yaptim ya onun etkisi 😂😂 bide pirasa yükseltmiyor. Acligim da 89 cikmisdi hahahah😬
mervegnr Suzii-90 öğlen bende 6 yk kapuska, 1 bardak ayran ve 1 dilim tahıllı ekmek yedim tokluk 91 çıktı 😄 tabiki de doymamıştım ve bekliyordum bu sonucu. kapuska hiç sevmem normalde ah ah neler yiyorum🤫🙆♀️
damlaaltinay Suzii-90 bende haftaya soracağım diyetisyenime, bir de kuzum 30. Haftadayım bebeğimin hareketleri azaldı sıkıntı mı var acaba 🥺
Suzii-90 damlaaltinay bilemiyorum ki canim ileri haftalarda azalır yeri daraldığı için ama 30 için normal mi bilemiyorum istersen bi doktoruna sor canim
biyologelif Deletedmom737382 doğru ama ne biliyim insana değerinin yüksekliğini gösteriyor ondan sanırım tırstım
Deletedmom737382 biyologelif ay sen doktorlara bakma benimde degerim düsükdü banada verceklerdi rahat et diye. ben istemedim. bazen cok abartiyorlar. bol hareket ve diyet ise yaramasza ozaman mecbur baslarsin .
demetinceyildirim Sermec27 ama kadınlar gününde ne yapılıyorsa öyle yedim normal insanında çıkardı heralde böyle 😂dahada yapmam ya bende 😂
Deletedmom737382 Sermec27 canim Allah yardimcimiz olsun bozma morelini. InsAllah düzelir. Dogru düzgün beslenemiyoruz maglum. Doktoruna danisdinmi? O ne diyor?
Sermec27 Deletedmom737382 ya 3 e cıkardı zaten kan ilacını her gün et ye dedi yaptm yükselmemiş sonucları attım bakalım ne diyecek
Tubaaa90 Sermec27 Deletedmom737382 @Suzii-90 @Eceee7 kızlar ya bugün öğle yemeğinde kısır yedim yanındada karışık turşu biraz ilk saatim 156 sonra baya egzersiz yaptım sade soda içtim 2.saat 159 çıktı 3. Saat hala 145 daha yeni düşmeye başlamış niye böyle olduki
Deletedmom737382 Sermec27 anladim canim. Morelini bozma bebis de etkilenir. Mutlaka haber ver Doktor ne dedi, InsAllah iyi haberler alirsin, dualarim seninle 🤲🏻
biyologelif Deletedmom737382 serklajlo olduğum için hareketli değilim malesef yatıyorum ekseri ama diyeti sıkı yapacağım
babyandmom1 Arkadaşlar ya bana herkes zayıflamışsın diyor çok psikolojimi bozuyor bunu duymak sanki çocuğumu besleyemiyorum gibi hissediyorum bunu duyunca. 3 öğün yemek yiyorum az az sık sık ara da yapmaya çalışıyorum. Sizede böyle diyorlar mı?
Sermec27 babyandmom1 beni kimse görmüyor zaten hamileliliğimi kimse bilmiyor az zayıfladım bende ama bebeğin gelişimi haftasıyla uyumlu cıkıyor bakma canım cevreye sanki 20 kılo alınca bebek daha mı iyi beslenecek biz az ama saglıklı besleniyoruz
Deletedmom737382 babyandmom1 banada canim. Nasil hamilesin diyorlar, sanki ben yemek istemiyorum napiyim seker cikti dikkatli besleniyorum. Takmiyorum vallah artik, bebegim iyi olsun yeter. Sende dinleme, agzi olan konusur
Suzii-90 babyandmom1 evet 😒🙄 ama bebek besleniyor asıl sağlıklı beslendigimiz için doktorum da öyle dedi ne güzel işte sen almiyosun bebis aliyo dedi
Deletedmom737382 Sermec27 kötümü peki? Canim kusura bakma bilmedigim icin soruyorum morelini bozmak istemem. ama icim rahat benim hersey yoluna girecek🥰