Martha Suzii-90 pirinç de detaylıdan sonra bir kez falan yemiştim sonra yemedim. Patatesi de 1 ay için de 3 kez falan yediğimi biliyorum. 🥺
Suzii-90 Martha yeme canim bosver ben hiç yemedim 10 haftadır suyu iyi suanda çok şükür diyetin faydası oldu
Sermec27 damlaaltinay bu sekılde hiç yükseltmiyor canım ben ekmek yemiyorum sadece sabah 1 dilim yirorum
Eceee7 Suzii-90 hep babaci bu bebeler sizinkiler erkek doğunca anneci olur da benim ki tam babaci olur kiz çocukları babaya aşık büyüyor resmen😊Sermec27 Deletedmom737382 melek doğurmaya mi gitti yoksa😊
damlaaltinay Sermec27 6 yk kabak yemeği 2 yk yoğurt 2 dilim buğday ekmeği yedim ölççem bakalım 1 saat sonra 😊
Deletedmom737382 Suzii-90 bendede acitiyor hareketleri. Benimde o özel bölgede batma oluyor canim😂 yürürken daha kötü sanki igneyle batiyor gibi. Yürüyüs dogum icin cok iyi bide ben hep aktiv biriydim. Ama tabi sen yürüme sende farkli 🥰
Eceee7 Sermec27 ben yengecim canim bogalarda duygusal olur ben kızımın boğa olmasını istiyrm kıl payı ikizler de olabjlir😊
Eceee7 Sermec27 benim esim ikizler canim iki ikizler istemiyorm evde😀 22 sinden önce olsunda boğa olsun istiyrm
Deletedmom737382 Eceee7 benimki kesin babaci olur. Ben biraz cok disiplinliyim, benimki cok rahat herseye tamam der😬 yok canim gitmedim henüz😂😂 yürüyüse cikcam ama.
Deletedmom737382 Suzii-90 canim sendemi ölcerek yiyorsun? Vallah ben kepceyle koyuyorum göz karari 😂 afiyet olsun tatlim. Ben simdi corba ictim, pirasa yemegi yedim, yaninada yogurt. Aksamda pirasa yerim galiba ziyan olmasin😬
Suzii-90 Deletedmom737382 göz kararı koyunca fazla kaçıyor canim dengeli gitmeye çalışıyorum bu ara o yuzden 1 kepçe yoksa 1 kasede iciyordum 😄😄
Eceee7 Suzii-90 25 dk sürdü canim küt.kut 120 150 arasında gitti geldi kalbi minnoşumun artik her gidisimde olacakmış 2 hafta sonraya çağırdılar 😊 zaten calisir çalışamaz raporu da alacam ise gitsem mi 5 hafta demistim ama korona patladı hic riske girmeyecm
Eceee7 Deletedmom737382 ben tavuk çıkarmayı unutmuşum gelirken pirzola aldik 2 tane döküm tavada yaptim yanına salata 4 5 tane de izgara da mantar pisirdim yedim 😋
Eceee7 Deletedmom737382 erkek anneci canim ne kadar disiplinli de olsan sana daha düşkün olur bende 4 gibi cikacam yürüyüşe canim kolay gelsin😊
Eceee7 =https://hizliresim.com/inGasr][img]https://i.hizliresim kızlar bugün e bebekten aldıklarım alt açma bezi 40li pihillips cam biberon 4 tane sut saklama şişesi braun ateş.olcer bi tane de banyo su sıcaklığı için termometre %95 tamamladık gibi haftaya da kiyafetleri yıkayıp utulemeye baslayacam 😊 @Sermec27 @Suzii-90 @Deletedmom737382 @damlaaltinay
Sermec27 Eceee7 cok güzel canım kullanamakta nasip olsun inşallah ben mavi alt açma minderi almıştım sadece dogduktan sonra bende böyle tek kullanımlık bezler alırım süt saklama şişesi de almadım ben 🥰
Suzii-90 Eceee7 Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin canim benim de sadece alt acma ve göğüs pedi kaldı onları unutmuşum 🤦♀️
Eceee7 Sermec27 bende ilk haftalar için bundan olsun dedim sonrasında yikanip kullanılan aliriz inşallah 😊
Eceee7 Sermec27 evet canim hemde nasıl kolay kolay birsey begenmezler kararsizdirlar😊 yengeçle boğa cok uyumludur hem arkadaşlıkta hem ilişkide ben cok duygusallım esim mantikci kiz da öyle olursa vay halime😀