Deletedmom737382 Sermec27 benim iki saat hep 100 altinda canim. Ama dikkat etmesem belki oda olmaz. Allahim bize bir evlat nasip etmis, tabiki canimiz cekiyor ama yani yemesekde olur, sonucta bebegimiz icin. Bende balik yerimm belki😅 🐟
Deletedmom737382 Eceee7 afiyet olsun tatlim. canim insAllah saglicakla güzel bir dogumum olur. Ve hersey yolunda olur, saglicakla evime gelirim bebegimle. Dua edin olurmu ❤️ @demetinceyildirim @Sermec27 @Suzii-90
Sermec27 Deletedmom737382 inşallah canım sabah namazında dua ederim melek dimi ismin profilde melek yazıyor diye melek diye biliyorum ben hakikaten biz hiç sormadık isimlerimizi benim adım Seray 🥰 sizin ne kızlar Eceee7 demetinceyildirim Suzii-90
Eceee7 Deletedmom737382 ederiz tabi canım senin tecrubelerinden bizde faydalanacaz inşallah 😊 bence aşırı pozitif bi dogum hikayen olacak oyle hissediyorum 😊
demetinceyildirim Deletedmom737382 etmezmiyim hiç Allah’ım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kolay doğumlar nasip etsin inşallah Hatice’cim 😍❤️
Deletedmom737382 Sermec27 yok tatlim aslinda hatice, bebege hitaben actigim icin melek yaptim, bide hatice olmadi 🤷🏻♀️ Allah razi olsun bende hep sizlere dua ediyorum❤️
Deletedmom737382 Eceee7 InsAllah canim benim. bendede hic korku yok dogumdan felan, icim cok rahat. bakalim hayirlisi🥰
Sermec27 Eceee7 ece minik kızının adıydı dimi 🥰 bize doktorumz 13 te kızı andırıyor demşti 17 ye kadar kız bildik adı da elif ayda olacaktı inşallah bşr dahakine kız olursa elif ayda düşünüyoruz 🥰
Tubaaa90 Eceee7 anladım canım baya fark çıkmış bende denemiştim benim cihaz 10 15 sayı kadar yüksek gösteriyormuş
Eceee7 Sermec27 evet canim ece aklımız da hiç yoktu aslında bi ara ece nasıl dedim esime.elif e yakin diye ertesi gün benim çok hoşuma gitti ece olsun mu dedi bende olsun dedim ece ece diye seviyorum 😊 bizim kız 17.haftaya kadar cinsiyeti gostermedi canim göstermeyince kesin kız dedik ben hep.kiz hissetmiştim bide 3 ablam var bu kadar ablası varsa kesin kız olur demişler hep arkadaşları da .Elif ismini seviyrm ama tek koymak biraz ağırmış iki isimle güzel.olur inşallah oda nasip.olur koyarsın canim😊
Sermec27 Eceee7 inşallah canım rabbim kız evlattan da mahrum bırakmasın inşallah cok isterim kızım olsun 🥰