Suzii-90 Sermec27 evet canim kana gec karışanlar var o yüzden diyetisyenlerde yag oranına dikkat edin diyolar internette bazı sitelerde de sınırı 130 olarak yazıyorlar 1.saati
Sermec27 Suzii-90 aynen ben o yüzden 110 taş catlasn 120 yi geçmemeye calışıyorum arkadaşımız 150 yi 160 ı 1. Saat için normal buluyor ama hiç normal değil aslında 140 bile yüksek 1. Saat için
Suzii-90 Deletedmom737382 bende çay koydum çay icicem yine de olcumden sonra yürüdüm biraz ne olur ne olmaz diye kizlar bu arada findik da çok güzel dusuruyo kan şekerini
Suzii-90 Sermec27 bosver canim biz söyledik üstümüze düşeni gerisini kendi bilir arastira arastira beynim patliyo benim ödüm kopuyo bisey olur diye yerken 40 kere düşünüyoruz yeri geliyo kendi aklım bana yetiyo hiç bide milletle uğraşamam
Sermec27 Suzii-90 valla herkes kendi bilir ben her gece düşünüyorum acaba ne yesem de 120 yi geçmesem diye seker hafife alınacak bir şey değil
Eceee7 Suzii-90 ayy zaten en çok onu merak ediyrm her gidişimde gözlerim doluyor kalbini dinlerken Allahim kucaklamayi saglikla büyütmeyi nasip etsin inşallah 😊
demetinceyildirim Sermec27 yüklemede bile benim 143 çıktı diye evde ölçüyorum arada,100 geçmediği halde tokluk dikkat ediyorum ya biz çok takıyoruz,yada bazı insanlar rahat 🤷♀️
Sermec27 Deletedmom737382 inşallah canım sabah namazında dua ederim melek dimi ismin profilde melek yazıyor diye melek diye biliyorum ben hakikaten biz hiç sormadık isimlerimizi benim adım Seray 🥰 sizin ne kızlar Eceee7 demetinceyildirim Suzii-90
Sermec27 demetinceyildirim bence takma değil canım biliyoruz ki 140 ve üstü bebek için riskli ona göre önlem alıyoruz benim 150 160 cıksa napacagımı şaşırırım sanırım benim 130 cıkınca bile diyorum ki bir daha yemeyeyim onu yüksek olmasın ikinci saat diyorum mesela benim 2.saat bazen düşmüyor hemen ya da 3 değer arttığı bile oluyor cok dikkat etmeye calışıyorum ben o yüzden cünkü ciddi riskleri var şekerin
Deletedmom737382 benim seker ilk baslardayken 124 felan olunca ben ülkeyi terk etmek istiyordum. haberim yokken belki benimde cok yüksek cikti ama bilmiyordum, ögrenir ögrenmez hemen tedbirimi aldim, sonucta o candan biz sorumluyuz. bende simdi ahududu yapragi cayi demledim kizlar, onu icicem. vicdanim rahat vallah ben elimden geleni yapiyorum. @Sermec27 @Suzii-90 @demetinceyildirim @Eceee7 yarin öglen yemegi fikri olan?😌
Sermec27 Deletedmom737382 kesinlikle öyle canım tebdir bizden takdir Allahtan valla canımız neler neler cekiyor da işte minikler için sabrediyoruz kız ben 125 leri görünce bile nerde hata yaptım diyorum cünkü benim bazen 2. Saatte hemen düşmüyor değer hatta 2 3 deger yükseldiği de oluyor bazen yemekler geç karısıyormş ya kana o yüzden 2, saati de garantiye almak için 120 yi geçmemeye çalışıyorum 🥰 ben bugun somon yaptım tencerede soganlı domatesli az ondan kaldı onu yerim yanında da salata
demetinceyildirim Deletedmom737382 afiyet olsun canımm,valla benim yarın öğlen çok büyük kaçamaklarım olucak yengem bir sürü hamur işi tatlı yapmış özellikle ölçücem bakalım ne olacak😂😬
Eceee7 Deletedmom737382 canim.sen.1 haftaya dogum.yapacaksin gibi geliyor banA😊 kabak yemeği tavuk.kofte yapacam.ben inşallah
Deletedmom737382 Sermec27 benim iki saat hep 100 altinda canim. Ama dikkat etmesem belki oda olmaz. Allahim bize bir evlat nasip etmis, tabiki canimiz cekiyor ama yani yemesekde olur, sonucta bebegimiz icin. Bende balik yerimm belki😅 🐟
Snms17 Sermec27 benim listemde yoğurt ne yersem yiyeyim kesin akşam menüsünde var. makarnada yazıyor da kepekli ya da haftada şu kadar ye yazmıyor. malum şu an vakalarda arttı gidip sormak istemiyorum da. Yalnız şunu hatırlıyorum şekerim çok düştüğü için akşam ya 3 dilim ekmek( tam buğday)ya da bulgur pilavı/ makarna kesin ye ki karbonhidrat ile şekerin çıksın demişti.
Sermec27 Snms17 ben genelde akşam bulgur pilavı yiyorum ekmek sadece sabah 1 dilim yirorum haftada 1 de yenebilir belki ama ben 2 haftada bşr yiyorum makarnayı bende cogu zaman yogurt yirorum öğlen akşam yemeklerinin yanında 🥰
Deletedmom737382 Eceee7 afiyet olsun tatlim. canim insAllah saglicakla güzel bir dogumum olur. Ve hersey yolunda olur, saglicakla evime gelirim bebegimle. Dua edin olurmu ❤️ @demetinceyildirim @Sermec27 @Suzii-90
Snms17 Suzii-90 teşekkür ederim 🙏 bana 9 kaşığa kadar serbestte bu kadar beyaz makarna yedim, şu an çok pişman oldum 🙈