Suzii-90 Sermec27 ben o zaman sac kavurma yemiştim yagliydi biraz yag da yükseltiyo insallah bidaha yükselmez zaten az kaldı ama hafta ilerledikçe daha çok şey istiyo insanin canı 5 6 hafta daha sıkmam lazım dişimi
Sermec27 Suzii-90 valla su an neler neler istemiyor canım bir bilsen ah bir bilsen ama dayanmak zorundayız evlatlarımız için 🥰 benim daha 11 hafta var
Sermec27 Eceee7 ben yeşil kabak yemeği yiycem doktorum her gün et ye dedi demirim düşük ye diye 2 küçük dilim eti haşladım yanında salata bşr yanım 1 dilim tam bugday ekmeği de ye diyor ama bir yanım korkuyor napacagımı bilmiyorum 🥰🤭
Eceee7 Sermec27 menun güzel ben yemek.yapmaya üşendim bugun normalde yogurt sebze de var ama 1 haftadır istahsizim ayni şeyleri yemekten mi artik
Tubaaa90 Sermec27 canım ama benim bildiğim bebeğin karbonhidrata da ihtiyacı var diyetisyen ona göre karbonhidrat yazıyor diyetisyenin yazdığı kadar yiyebilirsin
Sermec27 Eceee7 yesem mi sence 1 dilim tam bugday ekmeği yani cok kalorili değil menü dimi deminden beri düşünüyorum yesem mi yemesem mi diye 🤭
Eceee7 Sermec27 aynen ilk haftalar böyleydi isyerinde oturduğum yerde uyurdum millet bilmiyrdu iyi misiniz tansiyonum düştü mescide gidin uzanın derlerdi zaman ne çabuk geçiyor saglicakla kucağımıza alıp buyuturuz bugünlerde çabucak geçer inşallah 😇