Sermec27 demetinceyildirim aynen canım ben hiç kaçamak yapmıyorm bile ama dikkat et yine de valla bebeklerimiz için dikkat edeceğiz mecbur 🥰
demetinceyildirim Sermec27 evet hayırlısıyla doğumdan sonrada geçer inşallahh 🤲Hayırlı doğumlar size çok teşekkürler yorumunuz için 😊
Sermec27 demetinceyildirim rica ederim canım arada bu posta gir bak sekeri olan anneler menü paylaşıyoruz ölçümleri falan yazıyoruz inşallah sağ salim kucagımıza almayı nasıp etsin rabbım 🤲 🥰
Sermec27 Eceee7 olabilir canım bazı annelerde uyku yapıyor hamilelik bu arada canım bugun ölçümleri sabah aclık 74 cıktı sabah tokluk 1 saat 97 2. Saat 90 cıktı öğlen tokluk 1 saat 102 2. Saat 100 cıktı cok şükür değerler güzel düşük ama benim 2. Saatte cok az düşüyor şeker neden acaba 🥰
Suzii-90 Sermec27 ben 2.saatleri olcmuyorum yani daha doğrusu dr oyle demişti 1.saat düşük çıkınca 2.saate de gerek duymuyorum yüksek çıkınca olcuyorum tabi düşmüş mü diye
Tubaaa90 Sermec27 1.saatle 2.saat çok oynamaz canım çünkü 1.saatten sonra şeker hala yükselmeye devam ediyor en Yüksek seviyeyi 1,5saatte görüyor ondan sonra düşmeye başlıyor doktorunda 2.saati bu yüzden istemiştir 2.saat değerlerinde gayet güzel gene
_Mother_ Sermec27 geçmiş olsun canım hiç stres yapma benim 3 haftalık 200 kalorilik bir diyetle normale döndü yediklerine dikkat ettiğin sürece hiç bir sıkıntı olmaz Allahın izni ile şuan açlık kan şekerim 71 ile 80 arası çıkıyor tokta 140 ila 120 arası
Sermec27 _Mother_ öyle canım zaten ben 22 haftadan beri diyet yapıyordum cok şükür aclıklar 75 95 arası gidip geliyor tokluklar 85 138 arası aöa genelde 90 110 arası cıkıyor doktorlar diyetle normale döndü cok şükür 🤲 🥰
Sermec27 Suzii-90 canım normalde ölçülmüyor ama ben dün endokrine gittim ya 1 hafta böyle yapacakmışım doktor ona göre karar verecek sonra büyük ihtimal bende sadece 1 saati ölçerim 🥰
Suzii-90 Sermec27 hmm anladim canim ama çok şükür iyi gidiyo bazılarının dogru düzgün yemeseler bile cok yukseliyo ve düşmüyo cok şükür bizimkiler iyi gidiyo bazen nefsime hakim olamayınca benim de yükseldi ama 24.haftadan beri 10 kere ancak yüksek gormusumdur o da en fazla 156 gördüm yüksek şükür ki müdahale edince duzeliyo
_Mother_ Sermec27 iyi canım çok şükür inşallah sağlıkla alacağız kucağımıza sen oğluşunu 🧒🏻 bende kızımı 👧🏻
Sermec27 Suzii-90 ben 22 de su fazlalıgı cıkınca o gün döner yedim eve geldim ilk kez ölçüm yapcam bir baktım 152 asla dedim kendi kendime yükleme yapılana kadar diyet yaptım cok şükür en cok 138 gördüm o da bir kez onun dısında 85 120 arası değişiyor tokluklar cok şükür 🤲 🥰
Suzii-90 Sermec27 ben o zaman sac kavurma yemiştim yagliydi biraz yag da yükseltiyo insallah bidaha yükselmez zaten az kaldı ama hafta ilerledikçe daha çok şey istiyo insanin canı 5 6 hafta daha sıkmam lazım dişimi
Sermec27 _Mother_ inşallah canım inşallah rabbim bu sefer kucagımıza almayı nasıp etsin inşallah 🤲 🥰 🌸
Sermec27 _Mother_ canım aclık 93 tokluk 1 saat 196 ikinci saat 188 cıktı cok yüksek ne yazık ki ama diyetle 110 üstüne cıkmıyor cok şükür 🤲 🥰
_Mother_ Sermec27 benim de açlık 83 tokluk 1.saat 178 2.saat ise 161 çıktı bende diyetle hallettim şuan iyi çıkıyor çok şükür beyaz ekmek kesinlikle yeme çok büyük katkısı oluyor düzene girmesinde tabi benim normal olunca geri beyaz ekmeğe döndüm 🙈
Sermec27 _Mother_ yok canım 1 dilim tam bugday ekmeği yirorum onu da sadece sabah korka korka onun dısında ne ekmek ne makarna ne tatlı ne hamur işi ne meyve ne patates ne havuç pirinç agzıma bile sürmüyorum korka korka yirorum cok şükür tokluklar 110 u geçmiyor inşallah sağ salim dogum yaparız 🥰🤲