cansugrn Mom090 35+2deyiz oglusumla. 53 kiloyla hamile kaldim 66 kiloyum suan 13 kiloyla yola devam🙂💙
Mom726272 Mom090 almak istiyorum aslında ilk hamileliğimde 53 le hamile kaldım 63 le doğum yaptım oğlumu 1 yaşına gelmeden 49 kg mı bile gördüm 🤦♀️ 168 boyum rahat 60 kg olmam lazım benim iskelet gibiyim gören bişey yemiyomusun der gına geldi biliyorum hamilelikten alıcam ama sonra gene gidecek
Momlf Mom726272 benim 1.63 boyum 45 kilomla hamile kaldım ilk haftalarda verdim bile şu an 14+3 haftalığız bilmiyorum kilo ne durumda bulantılar geçti iştah arttııı Bana da zayıfsın diyen çok sinir bozucuuu
Mom090 Mom726272 Seninki daha güzelmiş 😂 Üzülme bünye meselesi birazda bunlar. Tiroit bezlerin hızlı çalışıyordur ondan hızlı kilo verebiliyorsundur. Çok çok düşünceye kapılırsan bı doktora görün kuzum ama. Sen tecrübelisin bebek bakımı umduğumuzdan zor. Uykusuzluk, dinlenememe belki yemek bile yiyememe durumlarıyla karşı karşıya kalındığında hızlı kilo vermek normaldir. 🙄
HilalKadir 14+5 şuan 58 dim hala 58im 🥰 yiyorum ama ekmek,hamurişi,tatlılar bunları yemiyorum sevmiyorum. Bazen dondurma o kadar sanırım bu yüzden henüz almadım.🤦🏻♀️
Mom090 HilalKadir Bende bu dediklerinin hepsini deli gibi yiyorum bende bundan böyle kilo aldım sanırım 🤗
Cnasze rukiyeeefeee hamilelik öncesi de pek zayıf değildim :) daha fazla kilo almamak için dikkat ettim akşamları pek yemedim
Mom090 Krizantem_ Dünkü tartıya çıkana kadar hep kilo vermiş olarak biliyordum kendimi dün gördüğümde inanmadım bende 😂😂
Mom090 Hafise Maşallah canım benim maşallah Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah ☺️