Mom090 jasmin001 valla bende 9 kilo almışım işte 😂 doktor aksi bisey demedi. Aman olsun ne yapayım bebişim sağlıklı olsunda dediğin gibi elbet verilir fazla kilolar ♥️
Sehera1 Mom090 1 aydır kilo almamaya özen gösteriyorum Çin’in önceki 1 ayda 3 kilo birden aldım 🤦♀️ İnşallah kontrollü bir şekilde süreci yönetebiliriz 🙏
Mom090 SERNUR Oyyy Sağlıcakla Kucağına al inşallah güzel yüreklim. Rabbim yardımcın olsun inşallah ♥️
SERNUR Mom090 Amin inşallah cümlemiz canım benim Allah razı olsun sende hayırlısı ile kucagına al melegini ❤️ 🤲
kubrakokcan Mom090 mutlaka yazacağım 😂 Bünyem kilo almaya aşırı müsait. Doğuma kadar haddinden fazla alacağımdan eminim 😂🙈
Aras7676g Merve50 merhabalar bende 59 gebe olduğumu öğrendim şimdi 72 kilo oldum ekmek sabahları tüketiyorum her gün sabah akşam 1 saat yürüme yapıyorum ve gündüz meyve tüket gece yoğurt ye daha iyi olur bebek ne kadar oldu gr olarak
Haticecakirr Mom090 ilk üç ay normal karşıladı ama yavaş yavaş iştahım açılmaya başladı inşallah geçicek kuzum 🌸
teachervera Mom090 21 hafta 4 günlük olduk bugün. Doktor kontrolüne gittim bugün 1 kilo almışım 57 kiloyum
teachervera Sehera1 bana da doktorum kızdı ben alamıyorum 🙄gerçi doğru düzgün ne kuruyemiş ne yemek ne meyve yiyorum 😔kilo almam lazımmış doğuma çok güçsüz olursun dedi. Sizin nasıl beslenme
Sehera1 teachervera teachervera benim doktorum da 1 ayda 3 kilo alınca çok dedi dikkat etmemi söyledi o yüzden kendimi kontrol altına aldım 😁 yemeyi seviyorum bazen sürekli yiyesim geliyor frenlemeye çalışıyorum. Doktorumun önerileriyle devam ediyorum şükür idare ediyorum şimdilik