Mom090 SERNUR Bende de tam tersi bak bu 🤦 hamilelikten önce abur cubur hastasıydım hamile olduktan sonra çok çok nadir yiyorum 🙄yemek çok yiyorum 😂
SERNUR Mom090 ben herseyi yiyorum valla pis bogazlı oldum 😅 yarım ekmek yiyorum nerdeyse yemekte yedigim yemegi sen düşün 😅 bosver sağlıklı degil yeme sen 🤭
Mom090 Derinsel Haftana göre normal herhalde di kuzum 🤗 Maşallah Sübhanallah Allah Sağlıcakla Kucağına almayı nasip etsin inşallah ♥️
esinaltintaas Mom090 22+2 haftalığız 50 ile hamile kaldım 48 kiloya düştüm şuan yine 50 kilo olmuşum 😅
Mom090 esinaltintaas Mide bulantısı yaşadın mı canım çok etkisi var diyorlar 🙄 bendede olmuştu başta öyle kilo Verdim ama 20. Haftadan sonra baya aldım 🙄
riverandsun Mom090 35 haftalık olduk. 55 le hamile kaldım şimdi 64 oldum. Bakalım 2-3 kilo daha alsam iyi gibi
Mom090 riverandsun Hadi inşallah kuzum. Rabbim kolaylıkla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah ♥️
esinaltintaas Mom090 Nerdeyse 17 haftalık olana kadar hep kustum , pek işhanımda yok açlıktan ölmiyim diye yiyorum o da bebişe gidiyor çok şükür 😅
Mom090 esinaltintaas Aman dikkat et kendine kuzum, elinden geldikçe ye korkma can boğazdan gelir. Bebişlerimize şifa versin inşallah ♥️🌼
esinaltintaas Mom090 Ediyorum valla ilk bebişim düştü şimdi gözüm kulağım bunda Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 💗😘
Mom090 jasmin001 valla bende 9 kilo almışım işte 😂 doktor aksi bisey demedi. Aman olsun ne yapayım bebişim sağlıklı olsunda dediğin gibi elbet verilir fazla kilolar ♥️