2015seis Selam bayanlar biz kızımla 33 hafta 2 günlük olduk Allah in izniyle sizde durumlar nedir ben hic uyuyamiyorum geceleri cok vuruyor gunduzleri de mide yanmasi ve kramplar basladi ağırlaştım iyice hicbirsey yapasim da yok bari dogumdan önce temizliği bitirseydim yarim yarım temizlik yapiyorum 🤣🤣
Tugce38 2015seis bizde bugün 33 olduk gece gündüz cok haraketli doktor erken doğum durumun yok dedi baya iyiyiz şükür
EceveDenizinAnnesi 2015seis 33+4 olduk. Herşey daha da zorlaştı ama erken doğum riskim olduğu için geçen hergüne ve her zorluğa bin şükür diyorum. Böyle böyle zamanına kadar gideceğim inşallah. 🌸
Dilarraa 2015seis bel ağrısı bacak ağrısı mide yanmasıyla günümüzü geçiriyoruz. 2 kere kanama yaaşadım bi daha olacak korkusuyla hiçbir iş yapmıyorum doktorda hiçbir iş yapma dedi zaten yaparsam 1 tencere yemek sadece hayırlısıyla zamanında bir doğursaydık 😃
Esya21 Bende 33 oldum karnımda sertleşiyo ağrı giriyor belime benim sezaryen olucak sizin normal doğummu
2015seis Dilarraa aynen canim bende cok zorluk cektim doktorlara kalsa bebegi aldirmazsam kimizde tehlikedeydik cok dua ettim rabbime binlerce şükür bu zamana kadar geldik insallah rabbim kimseyi sinamaz evlatlariyla sagsalim kavusuruz kuzulara 🤲🤲
Madinanin-Annesi 2015seis bendede durumlar ayni geceler uyuyamiyorum,gezmem lazim bir az sonra gece anam agliyir.Bacaklarima krapmlar giriyor.Evlerim hazir zaten suslrmek falan lazim.Onuda bebek yatagini falan alayim yapicam sonra dogumu beklicem
Hamucera 2015seis 33+0 olduk bizde. Mide yanması, karın sertleşmesi, kilolar ve hazırlıklarla devsm ediyoruz 🥲 27. Haftadan beri erken doğum riskim var 35 e kadar sabret dedi doktor ondna sonra ne zman gelirse arttık 😊Bekliyorum bende. Az kaldı ♥️
2015seis Hamucera benimde canım 23 ten beri sıkıntılar vardi ama dayandi bebeğim biz vazgecmedik bizede 30 u gorelim dedi doktor sonra bakaruz dedi cok şükür ama daha gelmesin ya
Bsmlh 2015seis biz 32 daha ama baya bacak agrısı bel agrısı yuvarlanıyoruz bu hafta iğne olacağız ciğer için 26 beri erken dogum riskimiz bar inşallah iğneden sonra dayanırız 37 kadar 🤲
Hamucera 2015seis çok şükür ♥️ Vallahi süreç çok zor geçiyor bu şekilde. Sağlıkla vakitle gelsinler umarım 😊
kuselcin 2015seis 33+0 olduk bizde tekmeler mide yanması mide bulantısı felan ölüyoruz hastanelik oluyoruz sürekli doktor baş geliş pozisyonunda dedi bu saatten sonra yana dönmez mi