ozlemzkn Kızlar nasıl gidiyor bu haftanız? Bende çok halsizlik var, idrara çıkma sıklığı yine arttı. Geceleri de çok zor uyuyorum. Sizde durumlar nasıl?
Mdnyldz ozlemzkn aynı sizin gibi eksiği yok belkide fazlası var😑 rabbim hepimizi saglikla kavuştursun evlatlarımıza 🤲🏻
SSeymanr ozlemzkn benimde 28 çok yorgunluk var 🥺🥺 şükür onun dışında bi sorunum yok ama son haftalara kadar nasıl olacak hiç bilmiyorm 🤷🏼♀️
ozlemzkn Hndnclk benim daha önceki haftalarda olmuştu, kramp da çok girerdi özellikle sağ tarafıma. Sizin cinsiyet ne? Benim erkek ve hep sol tarafımda hissediyorum, o tarafa yaptırmıyor rahatça geceleri
Minnaklokumum Hndnclk benimde çatı ağrısı oluyor şuandada kasık ağrısından uyuyamıyorum korkuyorum bişey olacak diye 😔
ozlemzkn ogrencianne35 ben de😄 eşime sürekli, son günlerde ben nasıl durucam şimdiden duramıyorum diyorum 😄 ki benim biraz sıkıntılı hamilelik en geç 37.haftada alacak doktor
Hndnclk ozlemzkn benim kız sürekli sağda ama bende hiç rahat edemiyorum sürekli dönüyorum uykusuz kalıyorum hep
MKrasnic ozlemzkn ben de oğlumu sol tarafta hissediyorum, kasık ve kasıktan bacağa inen damar ağrım hep sağda
ogrencianne35 ozlemzkn benim de erken doğum riskim var iğne vuruluyorum progestan kullanıyorum allah hepimize yardım etsin gecelik filan almamıştım hafta içinde almayı düşünüyorum hatta hazırlayacağım cantami
ozlemzkn incimm06 mantar birinci gebelikte çok çektim ama şimdilik yaşamadım o da çok zor oluyor. Benim gecem gündüzüm karıştı bu ara, bir de kızım var gündüz haliyle o da ilgi bekliyor, zorlanıyorum açıkçası
ozlemzkn Hndnclk doğana kadar böyle devam etcek artık uyku durumu galiba. Sonra da bebişlerle uyuyamayız😄
EmirAta Bende cok fenayim 28+4 gunluguz kasilma agri ayagimda yanma vajinamda agri kasilma mide yanmasi lavaboya gidip gelme 😏😏
ozlemzkn EmirAta mideyi demeyi unutmuşum😮zaten mide bulantım vs o kadar sürmüştü ki tam geçti derken şimdi doğuma yakın tekrar başladı.
Minnaklokumum EmirAta Benimde bu şekilde yakınmalarım yakında dr a gittiniz mi ben gitmedim normal mi yani bu durum acaba 😔
Feride_Gamze Merhabalar bizde bugün tam 27 hafta olduk ilk zamanlar çok mide bulantısı çekmiştim tam bitti derken şimdi yeniden başladı kaburgalarim ve sırtım çok ağrıyo sizde de var mı acaba
ozlemzkn Feride_Gamze benim de bulantılarım çok geç bitmişti ve şimdi tekrar başladı. Benim bel, sırt, kaısk ağrılarım daha önceki haftalarda vardı ama göğsümde sıkışma gibi oluyor özellikle yemeklerden sonra nefes almakta zorlanıyorum az yesem de
D-uysal ozlemzkn gece oldumu sıkıntı giriyor uyuyamadigim için burnum hep tıkalı zaten sol tarafa yatabiliyorum sadece kulağım bile uyuşup ağrıyor bulantılar mide yanmalari başladı tekrar 15 dk da bi tuvalete gidiyorum ne olacak böyle inşllah sagsaglim kavusuruz bebelerimize
ozlemzkn Cmileozdmr kaşıntı bende de var maalesef. Benimki karaciğer kaynaklı. Takip altındayım zaten. Sizinki normal çatlak kaşıntısı mı?