Babyiveannesi Kızları dün gece rüyamda erik yediğimi gördüm sizce ne anlama geliyor yorumlar mısınız sizden ricam ❤️
Mdnyldz Babyiveannesi googleda bir sürü rüya yorum sitesi var oradan baksanız daha mantıklı değil mi? Burada bir çok hamilenin başlığı görünce canı çekebilir.
mlkkk Babyiveannesi yeşil erk yenenin anlamını bilmiyorum da canım çekmemesi için şuan evde ne varsa onlarla bakışıp hedef şaşırmaya çalışıyorum 😂
ebru23 Babyiveannesi canim basligi degistirsen yiyecek iceriyor diye hamile dolu burda ve saat 12 yani gorup de mi yazdin hemen
ozlemak42 Babyiveannesi aserme oluyor canım 😅 çok aseren ruyasinda surekli biseyler yiyen biri olarak esinin elini cebine atma zamani demek 😁
balbocegimm Caniniz istemisbnmde öyle olmuştu bi kac gun once ruyamda sabaha kadar yesil erik tuzlayıp yiyordum ertesi gün esim aldı
Babyiveannesi Mdnyldz doğru diyorsunuz ama zatten erik zamanı her yerde görünüyor inan şimdi her hamile kadın görmüştür
BaharBA ebru23 ya ewtokdr tvde qordum.hic cNm cekmedi ama smdi sanki cekio gibi oldu bide yesil erik 😂😂
balbocegimm Babyiveannesi büyük manavlarda oluyor cnm getirdede var gerci bn yedim ama birsey anlamadim küçük bir tabagin icinde 8 9 tane vardı onada 40 lira vermisti asim valla kabuguyla yedim doyamadım dört gözle pazarda çıkmasını bekliyorum bol bol yicem o zaman
ozlemak42 Babyiveannesi büyük manavlarda var 2 tanesine 50 lira verdim o da öyle güzel erik egildi mat can erikti ama yedim yine de gunde bi ısırık aliyordum bitmesin verdigimee degsin diye 😅
Fatos_teke46 Babyiveannesi normalde manavlarda var artık diye biliyorum çünkü geçen aldım 14 tanesine 25 TL vermiştim ama yemeye kiyamamistm yinede 😁
Babyiveannesi ozlemak42 aynen doğru erik ilk çıktığı zaman çok pahalı bende bulsamm alırım ama yani hiç denk gelmedi bulamadım
ozlemak42 Babyiveannesi en güzeli netten getirt daha ucuz oldugunu duymuştum ama sayfa ismini hatırlayamaadim