hazal544 Ckaragoz bana da krem verdi içine uyguluyorsun bölgenin, kabızlık geçince yine oldun mu yoksa kendine dikkat edip olmamaya mı çalışıyorsun
Ckaragoz hazal544 kabızlık geçti. Ama orda ki memeler gitmedi tam olarak. Krem biraz küçülttü. Sürekli sürmüyorum kuzum. Kabızlık başlarsa surecegim tekrar
Gul-42 Bende tam tersı asırı ıshal oluyorum yanı tutamıyorum ıkı bucuk aydır hep bulantım vardı bugun kusmlarım basladı 🥲🙃
Miskokulum35 Naz11 ilk 3 4 ay bende çok yaşadım. Çiğ köfte anında işe yarıyor. Çiğ kabak çekirdeği kesinlikle öneririm beni bunlar kurtardı resmen.
Naz11 Miskokulum35 çiğ köfte sağlıklı değil diyorlar aslında ben kayısı suyu tüketiyordm iyi geliyordu artık onda da tık yok
Hypatia Naz11 doktoruna bahset,ileriki haftalarda kasılmalar İçin magnezyum başlayacaktır,kabızlığa müthiş faydası oluyor.belki erken başlatır.ben de çok çektim ama şükür magnezyum kullanmaya başlayınca tersine döndü işler çok şükür😃
Hypatia Naz11 kronik bende normalde çünkü,hiçbir doğal gıda fayda etmiyor malesef🙄 heralde ömür boyu tüketirim ben artık bunu😃
Duygus97 Naz11 ilaç kullanmak istemediğim için sadece kuru kayısı yiyorum pek olmasa da iyi geliyor işte😏 Kabızlık cok zor ya Allah yardım etsin hepimize