ysfali06 Meless çaresi yok bnce sönmüyor Bi trlü aylardır böyleyim. Ellerim ayaklarım cayır cayır yanıyor sanki 🤷♀️🤷♀️
Mervee26 Meless 😂😂 ben de öyleyim kendi halime gülüyorum 😂 gece çorapsız yatınca hasta olan ben gece üstümü örtemiyorum sıcak basıyor 🙈
aytn123 Meless malesef mahvediyor bu durum bende 1 aydır var ne yaparsam yapıyım yanıyorum ince giyiniyorum ama yinede geçmiyor
Omerhatice Meless sorma canim ya yanıyorum yanıyorum çıldırıyorum hele geceleri eşime diyorum ben banyoda yatacam artk soğuk suyun altında bi çaresi yok Yaniyik ha yaniyik😂😂
ysfali06 Meless 38deyim bnde başından beri böyleyim 🤷♀️ yazlık kıyafetlerle takıldım bütün gebelik boyu 😅😅😅
Cevirmenannee Meless bebeğinizin cinsiyeti erkek mi ? Bende yazlık kıyafetlerle geziyorum hamileliğim boyunca 33.haftayı bulduk bakalım daha çok yanmaya başladım özellikle gece terlemelerim başladı son bi kaç gündür 🤭🤦🏻♀️ Dışarısı buz ben cayır cayır 😂
Denizyildizii Meless ay sorma benim ilk gebeliğimde başladı o ayak yanması birdaha hiç geçmedi özellikle yazları içinde su dolu sprey şişesi bütün gece ayaklarıma sıkıyordum😂😂😭😢
Ey_ser Meless aylardık yanıyor alıştım artık kolonyayı at buzluğa soğusun biraz sonra ayaklarının altına sür rahatlatıyor
Omerhatice Meless evde yaniyik yaniyik diye geziyorum esim dalga geçiyor artk yanıyorsun Fuat abi diye Fuat abi sensin diyorum o zaman sende Suatsin diyo😂😂😂 dillere düştük artk bacım
Neshe08 Omerhatice al benden de o kadar ateşli oldum bende sabaha cam açık yatıyorum kı cok üşürgendım bende eskı halimden eser yok😅