Dilara0 Selâm kızlar. Ben oğlum olursa Yağız Ali. Kızım olursa Simay veya Alara koymak istiyorum isim olarak. Eşim başka isimler düşünelim dedi yağıza belki olur dedi ama isim araştırıyorum. Fikir verir misiniz? 💖
hunilianne Dilara0 bence kız ismi olarak simay güzel hatta ben de düşünmüştüm ama alara olmasın. Aysima falan olabilir. Erkek olarak yağız ali güzelmiş değiştirmeyin 😃 benim oğlumun adı da kerem ali söylemesi kolay oluyor
Zu_leyha Dilara0 evt ben bilindik isimleri tercih ederim soylenmesi zor isimler yada çok değişik isimler hic hosuma gitmiyor nedense😄
busegrr Dilara0 iyi denk geldi ahahh😂 o zaman birde kız isimleri öneriyiiim🥰 Gülce, Bade, Nil-İpek, Mirel, Ceylin, Ayza, Zümrüt-Ada, Lidya
Nur_tanem Dilara0 😂babamın ismi cihan bende oğlum olursa Cihangir koymayı düşünürken rüyamda gördüm oğlumun adını Alparslan olacak artık nasip olursa insalkah 😍 sende baba oğul cihan Cihangir koyabilirsin erkek olursa 🌼kız olsaydı kızım Yade İdil olsun istemişti
Dilara0 hunilianne dimi bende çok beğeniyorum ama eşim başka istiyor tabiki bende onu istediğini kabul etmicem 🤣
hunilianne Ben sana listemde olan kız isimlerinin hepsini yazayım belki hoşuna giden olur😃 İpek Feyza Defne Hüma Sümeyye Aysima Yüsra Ayla Yade Benim de kızım olacak inşallah ve bu isimlerden seçim yapacaz gibi duruyor😊