Serpil-3 Alice26 yok canım o tahmini tarihi bende biliyorum da benimki sezaryen olduğu için erken alabilir üçüncü bebek bu kesin tarihi söylemedi yani
archmom HappyMom ben hamileliğimin basından beri ajandam ile gidiyorum soracaklarımı muayenemin son zamanında soruyorum , doktorun söylediklerini not alıyorum 🙏🏻🥰
GamzeGoktas Çok şükür o kadar iyi bir doktorum varki ilk gebeliğimdede aynıydı, birşey sormayı unutsam bile telefon açıp sorabiliyorum❤️
FatmanurAyz Redpepper ben aynı sekılde hıc bsy soramadan cıkıp gıdıyorum devlet olunca odaya 3 4 hasta daha alıyor numarasını da vermıyor doktor
Redpepper FatmanurAyz özel de olsa zırt pırt aranmıyor ya ben çekiniyorum yine de ayıp olur gibi geliyor zaten yoğunlar bir de mesai dışında aramak istemiyorum en iyisi yazmak
eebru- HappyMom doktor bana israrlar sorun var mi diyo ben yok diyorum ne bileyim aklima gelmiyo hem zaten doktor vakti geldikce gerekli aciklamalari kendi yapıyor bana bisi kalmiyor 😂 en son gittigimde 3 kez sordu bi sorun var mi diye herhalde garipsedi 😂😂
bsrozn Doktor sorularımı istekli yanıtladıkça aklıma başka sorular geliyo onlarıda soruyorum. Doktorun tavrı çok önemli, unuttuklarımı da telefonla soruyorum😊
Fatmamilay Demekki tek ben değilim bunu yaşayan hep unutuyorum soracaklarimi 🤣🤣🤣 ama doktorum sağolsun mesajıma cevap veriyor o şekilde soruyorum unuttugumu