HappyMom Merhaba canımız annelerimiz, muayene sırasında sormanız gereken önemli soruları unuttuğunuzu biliyoruz. Biz de sizler için bu soruları hazırladık. 🥰 Ulaşmak için linke tıklayınız. 💁🏼♀️ https://www.mutluanneleriz.com/2021/03/23/doktorunuza-sormaniz-gereken-10-onemli-soru/ Annelerimiz de muayene sırasında sorması gereken soruları unutuyor mu? Doktorunuz ile iletişimiz nasıl? Yazımızı okuduktan sonra konuşalımm!😍
Gokceeeee-_ HappyMom Evet çok öyle unuttuğum oldu ilk zamanlar biraz tedirginlikle giriyordum doktorun yanına şimdi 8 aydır git gel alıştım ama bazen bebeğimi görünce heyecandan unuttuğum oluyor sonra eşim hatırlatıyor 🥰
Denizzz88 HappyMom bende hep unutuyordum ilk başlarda sonradan telefona yazmaya başladım ordan bakıp soruyorum artık 😄
archmom HappyMom ben hamileliğimin basından beri ajandam ile gidiyorum soracaklarımı muayenemin son zamanında soruyorum , doktorun söylediklerini not alıyorum 🙏🏻🥰
Nurr_1 Bunları şunları soracağım diye girdiğim odadan, ultrason sonrasi kafamdan buharlar çıkarak çıkıyorum sanırım 😂😂 Aaaa unuttum diyorum Her seferinde bir daha yazıp gidicem muhtemelen 😅 teşekkürler @HappyMom
Eminos123 Gokceeeee-_ Nurr_1 ablamdan tecrubeliyim kagida yazar giderdi bende tlfnumun notlar kismina yaziyorum soracaklarimi yoksa unutuluyor
bademsekeri42 Gokceeeee-_ ben telefona not edip gidiyorum doktorun yanında telefonu çıkarıp hepsini soruyorum tek tek 🤭😂
Serpil-3 Ben bunların hepsini sordum gerçi sormaya gerek kalmadan doktorum söylüyor zaten tek cevap alamadığım doğum tarihi daha çok var 35. haftada konuşuruz dedi kısa ve öz konuşur sağolsun
Alice26 Serpil-3 son adet tarihinizden kendinizde hesaplayabilirsiniz internette nasl hesaplanacagi yazıyor ☺️
Serpil-3 Alice26 yok canım o tahmini tarihi bende biliyorum da benimki sezaryen olduğu için erken alabilir üçüncü bebek bu kesin tarihi söylemedi yani
minikkusum-2021 Telefonuma not alıyorum o şekilde unutmamı biraz engelliyorum. İletişime gelince doktorumun numarası var mesajlara genel olarak evet hayır tarzında cevaplar verir bazen geç bazen erken görür ama bu zamana kadar aradığımda telefonlarımı açmamıştır bu durum hoşuma pek gitmiyor ben de öğretmenim velilerim ne zaman arasa yazsa cevaplamaya açıklama yapmaya çalışırım tabi onların hasta sayısı bizim veli sayımızdan fazladır ama sanırım biz anneler bulunduğumuz durum gereği ilgi alakaya bilgilendirilmeye daha çok ihtiyaç duyuyoruz.
Serpil-3 minikkusum-2021 tlf mu o da ne bizimki özel numarasını falan vermiyor kimseye asla öyle arayıp bişey soramazsın muayene de bile zar zor laf alıyorum ağzından prof adam hangi bi hastayla uğraşsın zaten ben çok takılmıyorum bilgili olsun yeter
Mucize_ Ben daha yeni hamileyim , doktora gitmeden yolda eşime diyorum şunu soracağım bunu soracağım bu önemli filan neyse o gün ilk kez kalp sesini duydum o sevinçle hiç bi sorumu soramadan geldim naisp olırsa bidaha gidince sorucam😀😀
FatmanurAyz Redpepper ben aynı sekılde hıc bsy soramadan cıkıp gıdıyorum devlet olunca odaya 3 4 hasta daha alıyor numarasını da vermıyor doktor
naz_tugce Herkes aynıymış valla bende kafamda planlıyorum sonra bebişlerimi görünce sevinçten hepsini unutuyorum artık telefona yazıyorum öyle gidiyorum benim doktorumda çok iyidir mesajlara falanda cevap verir sağolsun ama çok net mesajlarda o yüzden ona mesaj atmayı hiç sevmiyorum 😂😂