Meltem_goksenin Sedagmlksz ya ben hatrlamıyorum gebeliktekş 29 li haftalarımj..inşallah zorlanmam diye umut ediyorum doğuma kadar 😬😬😍
Meltem_goksenin eylmylk Çok güzel darısı bize❤️❤️ Ben biraz geç başladım yürüyüşe ama nerden başlasam kardır diye düşünüyorum 🌸🌸❤️günlük 7000 adım ev içi hariç
Meltem_goksenin Candice07 yoğurt yemeyi başaramadım 😊afiyet şeker olsun bebişine yarasın😍sağ salim alalım da napalım artık zayflamanın elbet yolunu bulcaz
Candice07 Meltem_goksenin teşekkür ederiz 🤗 aynen öyle onlar Saglıkla gelsinler de kilo dedigimiz nedir ki elbet gider..
Meltem_goksenin Eceee7 ilkler bambaşka oluyor heyecanı bile inanın farklı😍ikincilet daha tecrübeli olduğumuz için ilkteki panikataklık yok bende😊😇
minikbaby06 Meltem_goksenin evde de hiç oturmuyorum sürekli bi iş buluyorum kendime çünkü çok sıkılıyorum 😂
Hazal3509 Meltem_goksenin sürekli çünkü ayakta ve sürekli katta yürüyorum 9 saatte toplam 1.5 saat ya oturuyorum ya oturmuyorum
Meltem_goksenin Baobap çoğunun ödem olfğunu düşünüyorum 😬 şimdi yaz bebeği olcak asıl 7.atdan sonra düşünemiyorum 🤭🤭❤️
Meltem_goksenin Candice07 36 yu verdiysem korkmuyorum artık elbet eski kiloma döncem yine 😍🤲🏼🤲🏼Etim sıkı benim bide firek toparlanıo🧿🧿🤲🏼🤲🏼😍
Eski9 Meltem_goksenin valla yürüyüşe çıkamıyorum evde 5 yaşında kızım var bırakacak insan yok havalar malum en az yarım saat yürümek lazım ama çocuk olunca zor evde kızın odasindan salona mutfağa o kadar 😁😁 havalar ısınsin da inşallah yürücem
Meltem_goksenin Eski9 havalar ısınsa ben de sışarı öıkıp yürümek istiyorum her şey gönlümüzce olsun tatliş anneler🤲🏼❤️❤️
Meltem_goksenin Isilhanim87 evet sonlara doğru öle oluo ama yine de yürümeye çalışın doğumu kolaylaştırıyor😍❤️
Meltem_goksenin Gizoos tabi riskli durumunuz varsa yapçak bişi yok maalesef sabır Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️