Zeynep_ayaz Meltem_goksenin aynen cnm bende surekli hareket halindeyim istahliyim oglumla birlikte yiyoruz bol bol 😁😁 ewde eritiyoruz nasilsa
Meltem_goksenin Zeynep_ayaz ya ben de kızımla yiyorum ama yine de eritemedğimi düşünüyorum 🤣 dün hamburger yedim 15.000 adım yürüdüm korkudan 😬😶😶
Meltem_goksenin Eceee7 çok şükür şimdilik bişi yok 🤲🏼 Diyorum ya inanın ikinci gebelikse ilk çocuktan dolayı hiçbir şey anlamıyorsunuz..ağrım olsa bile uzanmaya vakit yok ..
Meltem_goksenin idilsmomi ben de en fazla 15 ile kapatayım istiyorum..şu an bana da hiç belli değil hamile olduğun diyorlar da ..yaz bebeği benmkisi ödemden inşallah balon gbi olmam😬 ama yemek yemeği de seviyorum ben🤭❤️
minikbaby06 Meltem_goksenin ne kadar istesem de yürüyemiyorum çünkü yaşadığım yerde çok köpek var ve düşük tansiyon problemim var 😞
Meltem_goksenin minikbaby06 evde bol bol hareket.. ben sahil kenarında yaşıyorum ama malum hvalar..mecburen yürüyüş bandı aldım..ama yürüdüğüm için daha ii hissediyorum kendimi
Sedagmlksz Meltem_goksenin 27 deyim 1,5 aydır haftada dn az 3 gün 45 dk yürüyorum ama 1-2 haftadır zorlanmaya başladım ağırlaşıyom heralde😅
Meltem_goksenin Sedagmlksz ya ben hatrlamıyorum gebeliktekş 29 li haftalarımj..inşallah zorlanmam diye umut ediyorum doğuma kadar 😬😬😍
Cigdema Yaaa idrar sorunu yaşamıyor musunuz yürüyen arkadaşlar ? Ben ayağa kalktigim anda çişim geliyor :) bir kez sahile gittim bir saat içinde 5 defa wc e gittim 🤣
Baobap Cigdema ay başımın belası🙈 her an her yerde. Dışarı çıkacağım günler hiç su içmiyorum ama yinede geliyor😂 yarım saat yürüyüş yapmaya çalışıyorum burnumdan geliyor. Sabaha kadar 10 kere uyanıyorum. Bu nasıl bir bela ya bi kurtulsaydık😂
Cigdema Baobap valla benimde öyle 🤣 o yüzden dışarı çıkmayıp evde oturmak dhaa iyi. Bitsede rahatlasak cidden 😁
eylmylk Ben 12. 13. Haftamdan beri yürüyorum.arkadaşımla aynı zamanda hamile kalmanın en güzel yanı sanırım beraber yürürdük 3 km kadar yolumuz olurdu düz ayak yavaş yavaş. Şimdi o bebişini kucağına aldı ben de yağmursuz günde yine devam ediyorum
Meltem_goksenin eylmylk Çok güzel darısı bize❤️❤️ Ben biraz geç başladım yürüyüşe ama nerden başlasam kardır diye düşünüyorum 🌸🌸❤️günlük 7000 adım ev içi hariç
Candice07 Meltem_goksenin ilk 6 ayım iştahsız geçti. Aldıgım 12 kilo, o da zaten 7.ayımdan sonra oldu. İlk 6 ay meyve ve yogurtla geçti benim sadece neredeyse. Günlük 2 öğün yiyorum aralarda hala meyve veya yogurt yiyorum.
Meltem_goksenin Candice07 yoğurt yemeyi başaramadım 😊afiyet şeker olsun bebişine yarasın😍sağ salim alalım da napalım artık zayflamanın elbet yolunu bulcaz
Meltem_goksenin Eceee7 ilkler bambaşka oluyor heyecanı bile inanın farklı😍ikincilet daha tecrübeli olduğumuz için ilkteki panikataklık yok bende😊😇
minikbaby06 Meltem_goksenin evde de hiç oturmuyorum sürekli bi iş buluyorum kendime çünkü çok sıkılıyorum 😂