Merimex canım biz 30 günlüklen yaptırdık rop muayenesini hisarda 500 tlye yapıyorlar. Onun dışında bakımı zor tabi. Uyandırmak hele çok zor. Ayaklarını topuklarını sıkıyorum burnunu sıkıyorum zoraki uyanıyor. Bazı günler soğuk su çarpıyorum yüzüne uyansın emsin diye. Her iki saatte bir beslemek çok önemli. Eğer sütün yetmiyorsa prematüre mamaları var onlardan takviye yapabilirsin. Giyim konusuna gelince oda ısısı 25-26 derece olmalı ben oda termometresi aldım. Birde burunları çok kuruyor mutlaka buhar makinesi al. Gece yatarken çaloştırıyorum ve gündüzde salonda takıyorum boğazları ve burnu kurumasın diye. Çok pahalı bişey almana gerek yok buhar versin yeter içine kaynamış ılımış su koyuyorum. Kardiyoloji muayenesine götüreceğim 3 aylık olunca ve nöroloji. Banyosunuda gün aşırı yaptırıyorum kafasına direk su dökmüyorum nefesi daralmasın diye avucuma döküp kafasını o şekilde yıkıyorum. Şampuan olarakta dalin kullanıyorum klasik ama vücuduna sebamed bebekler için sabun var ondan al. Birde göğsünden süt damlat gözlerine ve burnuna tıkanıklık olırsa eğer bana doktorum öyle söyledi en iyi antibiyotik senin sütün diye ben günde bir defa hem gözlerine hemde burnuna damlatıyorum. Merak etme gerçekten çabuk toparlıyorlar benimki 13 günde 410 gram almış sürekli emzir tek çaresi bu inanki. Allah güzel ve uzun ömürler versin ikinizede❤️😘