Tubi55 Elif06_ orası öylem hedef 35 suan ciğer geliştirici vuruldu bugün içim biraz daha rahatladı ama insan korkarak yaşıyor işte
Mzgnormann Mlkrfk inşallah erken doğum olmaz sen bunun önüne geçebilirsin sabah kahvaltıda 2 yumurta ye hergün muz ye tahin pekmez ye süt iç ağzın boş durduğunda al eline kaju ve ceviz içi onu ye Ve bol bol su iç 3 lt Doğumda en az 10 kilon gidecek zaten korkma ben spor hocasıyım düşün ama hiç düşünmüyorum kilo alırım diye bol bol yiyorum 😄
Mlkrfk Mzgnormann bu dediklerinizi uygulayacağım inşallah bir problem olmadan zamanında alırız kucağımıza teşekkür ediyorum
Duygucnr siractuba 5 muz cok fazla degil mi bebegin kilo alisi ona giden damarlar ve plasenta ile ilgili daha cok gebelik sekeriniz cikarsa o da erken doguma sebep olur
Mzgnormann Mlkrfk alırsın canım düzenli ye yemeğini sabah erken yap kahvaltını bide vitamin ilacı içiyor musun
Berrakvrl Nst de ne yapılıyor bende 32 yim daha hiç girmedim 36 haftamda kontrolüm var belki o zaman sokar doktorum
Duygucnr siractuba bir porsiyon bir meyve demek gunde 2 porsiyon yani iki meyve hakkimiz var orta boy olanlarindan ben ekmek hamilelik oncesi de dahil yemedigi halde meyve ve kuru meyveyi cok tukettigim icin doktor uyardi sen de ona gore yersin bir de muzu tam sari olanlardan degil hafif yesilimsilerden alirsan şeker orani da az oluyor ❤️
Mzgnormann MKrasnic Demir kullanıyorum bide ocean mummy vitamini kullanıyorum bu vitamin ilacı pahalı biraz ama en iyisi bu
MKrasnic Mzgnormann ocean mummyde ve diğer Demir takviyelerinde de sanırım folik asit ve Demir var. Yani iki doz gibi oluyor. Ben de bir gün Demir hapı bir gün omega 3 kullanıyorum. İnşallah yeterli oluyordur.
Mzgnormann MKrasnic kız niye öyle içiyorsun sabah aç karınla Demir ilacını içeceksin öğlen tok karınla vitamini alacaksın deli misin öyle Bi gün bii gün içmiyon mu
MKrasnic Mzgnormann Demir hapımda 0,35 folik asit var , omega 3 hapımda da 0,35 folik asit , günlük Demir ve vitamin dozlarım var. O yüzden iki doz almak yerine bir gün onu bir gün diğerini alıyorum