Denizsa 1Anne2Bebek1Kopek dün girdim ikili taramaya doktorumuzda şüpheli olmakla birlikte erkek görüyorum ama 16 da netleşir dedi😍
1Anne2Bebek1Kopek Denizsa erkek pek degismiyo 😊😊 saglikla gelsinler 💞 ogluma asigimm ❤️ anneci oluyolar ve cok cilveli 🤭🤭🤭
Denizsa prensimibeklerkenn sağa asla yatamıyorum midem bulanıyor ekşi şeyleri 4 5 haftalıkken çok yedim şuan tatlıya döndük ama dün ikili taramaya girdim dr şüpheli olmak ile birlikte erkek görüyorum dedi 😍16 da netleşecek inşallah
prensimibeklerkenn Denizsa bnde artık tatlıya yoğunlaştım gibi ama cinsiyet için sanırım biraz erken 10+0 olduk bugün bakalım zaman geçmiyo gibi 😊❤️
Denizsa 1Anne2Bebek1Kopek maşallah allah nazarlardan korusun evladınızı😍bakalım heycan ile 16 yı bekliyoruz
Denizsa prensimibeklerkenn inşallah gönlüne göre olsun canım ilk 9 hafta hep ekşi yedim şuan da tatlı yiyorum😂😂
prensimibeklerkenn Denizsa aynı şekilde 5 6 gün öncesine kadar çikolata asla yemedim arada çok nadir kek yedim sadece ama şuan fazla bi tatlı yemeye başladım ama ekşiyi de tam bırakmış değilim limon yiyorum fazlasıyla 😁 anlamadım nolcak artık