Haticeaykc96 mrv_b bende mrv_b bende hep kız hissettim ama sonuç yine erkek allah sağlık versin artık detaylı ultrason da yine sorcam bakalım değişmiş mi😁😍
seyram Haticeaykc96 benim önce 14 haftalıkken erkeğe benziyor dedi ama 20+6 Haftamda keisn olarak erkek olduğunu söylediler.
1Anne2Bebek1Kopek Denizsa ilk hamileligim de 12+3 de oglum olcagni öğrendim ikili testte. Suan 16 haftalik gebeyim 12+0 da ikili teste görüyorm ama emn deglm 14 de şöyliyim dedin bi de kizimm olucagni ogrendim ikili de de kiz olarak gormus
Denizsa 1Anne2Bebek1Kopek ikilide görüyormu doktorlar detaylı inceliyorlar sanırım dimi bende çarşamba gideceğim😍😍
leyla_ok Denizsa Doktorum 11 haftalıkken kız dedi 13 haftada kesinleştirdi kız dedi.Nokta atış ☺️20+2 haftalığız değişmedi hiç.
leyla_ok DenizsaDoktorum direk söylüyor ve gerçekten çok tecrübeli.Her şey gönlünüzce olsun.Sağlıkla gelsinler ☺️🌸
1Anne2Bebek1Kopek Denizsa goruyolar tabi bebeğin durusuna da bagli kimisi kapatıyor ama benm oglumda da netti kizimda da ama kizlari biraz gec söylüyolar sanirim pipiyi sakliyomu diye tecrubelerime gore boyle. Allah gonlune gore versin canim sağlıkla gelsinler 🍋
AkdenizBeyza Zeynepemir72 Bilmiyorum ki canım ya ultrason fotoğrafı verdi ama, Bi yerini gösterdi bak burası dedi burada uzun bişey olsaydı erkek olurdu dedi ama kısa dedi %98 kız dedi 😍🥰🧿🌸
Denizsa 1Anne2Bebek1Kopek dün girdim ikili taramaya doktorumuzda şüpheli olmakla birlikte erkek görüyorum ama 16 da netleşir dedi😍